Geojoulukalenteri 2021 – luukku 2

Joulukuun 2. päivä ja nimipäivää viettävät Unna, Anelma ja Unelma. Keli on Tampereen seudulla talvinen, vaikka lunta ei juuri ole maassa. Hyvä hetki siis avata joulukalenterin 2. luukku.

Tällä kertaa O saikin kunnia avata luukun. Ihan ei pienin kätösin homma onnistunut käden käänteessä, mutta hieman auttamalla O onnistui avaamaan luuukun. Ja taas tuttuun tyyliin raadin kommentit heti tuoreeltaan.

O (3 vuotta): Pussi, se on kätköpussi! En muista mikä se on (pussin sisällä). Varmaan kätkölle mennään ja tätä katsellaan. Siinä on numeroita.

K (6 vuotta): Onko se matkalainen, jonka voi viedä kätköön? Nyt kun katson tätä tarkasti, siinä on numeroita. Oisko se paikannin? Voi paikantaa bussireittejä tai pysäkkejä. 10 bussi menee tähän. Vitonen taas tuohon. Tässä lukee Ron. Eikun Roxon.”

Ei nyt raadilla osunut arvaukset ihan kohdalleen. Mutta toisaalta tästä joulukalenterien vakiotavarasta saisi kyllä matkaajan hienosti laittamalla siihen matkaajalätkän mukaan. Kuten tässä testissä todetaan jää työkalu helposti käyttämättä. Toisaalta tämä kyseinen yksilö on kompaktimman kokoinen ja tämä voisi laittaa vaikka roikkumaan takin/repun vetoketjusta, jolloin se olis (melkein) aina mukana. Tämän kertainen luottokorttia pienempi työkalu ei sisällä teräviä reunoja, joten ei tarvitse pelätä ottaako takki, reppu, käsi, tms osumaa työkalusta.

Työkalu vaikuttaa aiempia vastaavia huomattavasti laadukkaammalta. Työkalussa on 9 eri työkalua yhdessä. Työkalusta löytyy talttapääruuvari, ristipääruuvari, pinna-avain, erikokoisia kuusikulmioavaimia, pullonavaaja, kannen väännin, köydenkatkaisin, avaimenreikätyökalu ja naulanvedin. Kuten aiemmassa testissä huomattiin ainakin edellinen työkalu toimi yllättävän hyvin.

Hieman yllättäen Cache-Cornerin valikoimista ei löydy Roxonin 9 tool in 1 työkalua. Sen sijaan aiemmin arvioitu luottokorttityökalu löytyy hintaan 2,95€. AliExpress haku tuotti tulosta ja sieltä työkalu löytyy yllättävään 11,10 € hintaan ja posteja vielä 9 euroa päälle. Vaikka työkalu on laadukkaampi kuin aiemmat, on kymppi siitä vähän liikaa. Aikani Googlattuani löysin työkalun Eurooppalaisesta armeijan ylijäämäkaupasta hintaan 5,70€. Koska en 10 minuutin haeskelulla onnistunut halvempaa hintaa löytämään, niin mennään sitten tuolla. Hämmentävän hintainen tämä kyllä.

Luukun arvo: 5,70 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 9,70 €

Huomenna jatkamme avaamalla kolmannen luukun. Tule mukaan kurkkaamaan, mitä joulukalenterista paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.