Kesäpäivänseisaus-souvenir 2024

Juhannusviikko on käsillä ja on taas se aika vuodesta, kun jästit matelevat maanteitä kohti mökkejä ja kätköilijät koukkaavat muutaman kymmentä matkanvarsipurkkia ja saapuvat monta kokemusta rikkaampana ja monta tuntia myöhemmin perille mökille juhannuksen viettoon. Tällä viikolla on myös saatavilla uusin souvenir June Solstice 2024 eli kesäpäivänseisaus 2024.

Kesäpäivänseisaus on päivä, jolloin valoisa aika on pisimmillään täällä meillä Suomessa ja pohjoisen napapiirin yläpuolella aurinko ei laske ollenkaan. Eteläisellä pallon puoliskolla vastaavasti päivä on lyhimmillään. Siitä sitten alkaa matka kohti syksyä pohjoisella pallon puoliskolla.

Yhtä kaikki tätä hienoa hetkeä juhlistaakseen Geocaching HQ on julkaissut uuden souvenirin, jolla juhlistetaan kesäkuun päivänseisausta (June solstice). Souvenirin saa kokoelmiinsa etsimällä yhden kätkön kesäkuun 19.-21.2024 välisenä aikana. Kätkö voi olla mitä tahansa tyyppiä ja myös eventit ja Adventure Labin lokaatiot lasketaan mukaan. Hauskaa juhannusta!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.