Geojoulukalenteri 2021 – luukku 18

Joulukuun 18. päivä ja joulukalenterin seuraava luukku. Mitä sieltä paljastuu?

Tänään availtiin luukku O:n ja W:n kesken kanssa ensin kaksin ja sitten vasta paljastimme sisällön K:lle. Raatilaiset kommentoivat asiaa näin:

Kommentit

O (3 vuotta): On tiukka luukku. Mikä tämä on? Tuli tämmänen. *Niksuttaa kahvaa* Auki ja kiinni, tinks, tinks. Kato! *avataan pihdit* Tällä voi haukata ja syödä palasiksi. Niuuu ja hauks. 

K (6 vuotta): Pullonavain!

O: Ei oo!

K: Aah, pihdit! Kätköillessä näillä voi ottaa kätköpurkin, jos se on tiukassa. Tai jos se ei aukea, niin voi avata. Tämän onkin monityökalu *vääntelee samalla esiin työkaluja*. En ole ennen tällaista nähnyt.”

Kiitos raati. Tosiaan monitoimityökaluhan se sieltä tuli. Jonkinlainen Leatherman -kopio. Tämän merkki oli Fox Outdoors. Kyllähän tällaisia pihtejä välillä kätköillessä tarvitsee, mutta tietysti pitää olla tarkkana, ettei riko purkkeja kun näillä operoi. Tässä monitoimityökalussa on pihtien lisäksi tavalliset: veitsi, pullonavaaja, risti- ja talttapääruuvarit, saha ja viila. Mukana on myös pussi, jolla työkalun saa 90-luvun muodinmukaisesti vyölle. Muistaako vielä joku, kun kännyköiden vyökotelot oli iso juttu 😀

Cache-Cornerissa tämä työkalu maksaa 11,95 €. Kiven Alla -kaupan valikoimissa näyttää olevan aito Leatherman, joka on huomattavasti arvokkaampi ja halvemmat kopiot näyttävät olevan myös hieman laadukkaampia ja siten kalliita. Tälläinen vastaava työkalu löytyy myös AliExpressistä (joskaan ei tismalleen sama) ja hinta siellä on 7,98€ ja ilmaiset toimituskulut. Käytetään siis AliExpressin hintaa tällä kertaa.

Luukun arvo: 7,98 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 102,35

Näin kalenterin kokonaisarvo nousee jo yli 100€:n ja lupaus yli 90€ arvosta on ylittynyt jo hyvän matkaa. Ja luukkuja on vielä jäljelläkin. Muista siis tulla kurkkaamaan kanssamme mitä seuraavasta luukusta paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.