Geojoulukalenteri 2021 – luukku 12

Joulukuun 12. päivä ja kolmas adventtisunnuntai. Joulukalenteri on saapunut puolivälin krouviin. Kurkataanpa siis mitä luukusta tänään paljastuu.

O:n kanssa avaamme luukun. Aikuiselle on heti selvää, mikä luukusta paljastunut esine on, mutta lapselle ei niinkään, joten raadillamme on varmasti tänään mielenkiintoinen tehtävä arvuutella, mistä on kyse.

Kommentit

O (3 vuotta): Tänne voi laittaa leivän. Tämä liikkuu. Näin kätkee sen höhöhöhö (räkänaurua)

K (6 vuotta): Tää on semmonen laite, jolla voi laittaa koodeja. Kuten kirjain koodeja. Tarvitaan kolme koodia yhdessä. Kun ne kolme koodia tietää, niin saa kätkön auki. (Kokeillaan leimasinta). Siihen voi näköjään laittaa nimimerkkejä ja numeroita. Sillä voi logata kätkön!

Hyvä K! Mysteeri ratkesi ja leimasinhan se sieltä. Meidän nimimerkille kustomoitu, joten tähän ei kyllä muita nimimerkkejä saa. Päivämäärän voi vaihtaa toki, joskin kuukaudet vaikuttavat olevan saksaksi ja joulukuu on Dez. Hienona yksityiskohtana kyllä, että päivämäärä oli valmiiksi asetettu juuri oikeaksi – hienoa, että yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Leimasin toimii hienosti, joskin vaikuttaa hieman muoviselta ja rimpulalta. Emme ole aiemmin käyttäneet loggauksiin leimasinta, joten ehkä nyt tulee sitäkin kokeiltua. Pitäisiköhän sitä tehdä myös leimasimen vedenkestävyystesti eri papereilla?🤔

Entä kuinka arvokas tällainen omalla nimimerkillä varustettu leimasin on. Cache-Cornerista juuri tämä sama leimasin irtoaa hintaan 13,90€. Pikainen katsaus kiinakauppaan osoitti, että kustomoidulla tekstillä varustettu leimasin maksaan 14 € ja postikulut, joten eipä sieltä halvemmalla tällaista lähde. Jälleen kerran melko arvokas luukku siis. Joulukalenteri on puolivälissä ja luukuista tulleiden tavaroiden arvo on jo 78,97€ erikseen ostettuna, joten hyvältä vaikuttaa sen suhteen, että kalenterin luvattu 90€ arvo ylittyy. Ehkä jopa reilusti, vaikka toki riippuen mitä lopuista luukuista paljastuu.

Luukun arvo: 13,90 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 78,97

Huomenna on taas maanantai ja vuorossa 13. luukku. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

  1. Joo tehkää pliis vedenkestävyystesti! Leimasin kiinnostelisi, mutta en ole uskaltanut tilata, koska juuri vedenkestävyys arveluttaa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.