Geojoulukalenteri 2021 – luukku 1

Kyllä jälleen on meidän geotiimissä odotettu joulukuuta. Tiimimme jäsen K on laskenut päiviä, milloin joulukuu alkaa, että pääsee avaamaan ensimmäisen luukun. Omanlainen marraskalenterinsa sekin, mutta tietysti paljon tylsempi, kun ei saa avata mitään. Tänään vihdoin päästiin avaamaan myös geojoulukalenteri 2021 ensimmäinen luukku.

Kädet täristen avaamme ensimmäisen luukun yhdessä. Hieman vaikeuksia on saada se auki, mutta lopulta sieltä paljastuu geokätköily kangasmerkki. Otetaan heti tuoreeltaan meidän arvioitsijoidemme kommentit:

Kommentit

K (6 vuotta): “Häh, mikä tää on joku ihme läpsykkä? Onkohan se matkailainen? Jaa se ommellaan, no sehän on hyvä, kun siitä tietää, että on kätköilijä.”

O (3 vuotta): Joku ympyrä. Tää vetää yhteen. Lippu ja ukko.

A: Mihin sen voisi laittaa? O vie sen oman joulukalenterin luukkuun.

A: Haluaisitko semmoisen? *O nyökyttää*

A: Mitä sillä tekisit? En mitään!!!

A: Katselisitko? O:Joo!


Kiitos raati. Asiantuntevia kommentteja.

Luukusta siis tuli ommeltava kangasmerkki, jonka voi ommella takkiin tai reppuun tai johonkin muuhun kangaskappaleeseen. Hyvin ymmärrettävä valinta kauppiaalta, koska näitä vain harva ostaa ja täten saa varaston tyhjäksi helposti. Ehkä tätä voisi hyödyntää myös kätkötoteutuksessa. Jos olisi vaikka joku camo-kangaspussi kätkönsuojana, tämän voisi ommella siihen.

Tuttuun tapaan seuraamme vähän kalenterista kertyvien tavaroiden arvoa, jotta näemme pitääkö Cache Corner -verkkokaupan lupaus paikkaansa, että 89€ arvoisesta kalenterista pitäisi tulla yli tuon summan edestä geokätköilytavaraa.

Tismalleen samaa kangasmerkkiä löytyy suomalaisesta verkkokaupasta hintaan 4.50€ ja kalenterin toimittaneesta Cache-Cornerista hintaan 4.00€. Kysymyksessä on Geocaching HQ:n tuote, joten vaihtoehtoisista kaupoista tätä on turha lähteä etsiskelemään. Otetaan siis Cache-Cornerin hinta mukaan arvioomme.

Luukun arvo: 4,00 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 4,00 €

Huomenna jatkamme avaamalla toisen luukun. Tule mukaan kurkkaamaan, mitä joulukalenterista paljastuu. Sitä odotellessa voi vaikka kertailla vuoden 2019 kalenterin luukut.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

  1. Täytyy sanoa, että just alkoi paras aika vuodesta, kun saa jälleen seurata teidän asiantuntevan raadin joulukalenteriarvioita! Ei tarvitse itselle mitään joulukalenteria, kun saa tarpeeksi iloa näistä postauksista.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.