Geojoulukalenteri 2021 – luukku 5

Joulukuun 5. ja toinen adventtisunnuntai. Mikäs tämän parempi aika kätköillä, kun on pitkä viikonloppukin. Ei ole niin justiinsa, jos reissu vähän venähtää illasta maanantain puolelle. Mutta ennen kätköille singahtamista avaamme tietenkin 5. luukun joulukalenterista.

Tänään olikin vuorossa pienempi luukku K:lla avattavana. Raotamme luukkua ja jotakin suklaanapilta näyttävää sieltä paljastuu. Otetaanpa raadin kommentit alkuun, niin voitte arvuutella ennen kuvan katsomista mikä ihme siellä voisi olla.

Kommentit

K (6 vuotta): Nyt en kyllä tiedä mikä se on. Ehkä avaimenperä? Voisi olla roikkuva magneetti.

O (3 vuotta): Ei se roiku. Se menee poikki, jos roikkuu. Tätä venytellään: ylös ja alas. Jos se menee hirmu korkeelle, niin en kyllä tykkää. Se menee poikki!

K: Se vois olla kuusenkoriste tai sellanen mihin saa kuusenkoristeen roikkuun.

O: Katso, näin sitä pumpataan (näyttää edes takaisin liikettä). Voi ripustaa vaatteen tähän.

K: Mun mielestä siihen saa geokätkön kiinni.

O: Joo se nanokätkö menee siihen.

No joko arvasitte raadin kommenteista mikä se on? Sehän on tietenkin jojo-avaimenperä. Ehkä kuva kertoo enemmän kuin raadin 100 sanaa.

Tämä taitaa ollakin ensimmäinen luukku, kun Cache-Cornerin kalenteri sortuu AliExpress-tavaraan. Vastaava jojo-avaimenperä löytyy AliExpressistä 1 sentin hintaan. Tosin postikuluja tulee 1,53 € ja koska osa hinnasta on aina näissä halpakaupoissa laitettu toimituskuluihin lasketaan nämä nyt tässä yhteydessä yhteen eli arvo olisi 1,54€. Hieman erikoisesti tuotetta ei löydy Cache-Cornerin valikoimista laisinkaan. Myöskään kotimaisista kaupoista ei tällaista löydy. Tämä on varmasti sen tyyppinen tuote, jota harva ostaisi muutoin, koska vastaavia saa messulahjoina ja vastaavina. Mutta hyvä vaihtari kätköön tämä voisi kyllä olla.

Luukun arvo: 1,54 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 27,73

Huomenna juhlimme itsenäisyyspäivää ja avaamme myös kuudennen luukun. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

  1. Tää on muuten tosi kätevä kynälle. Itellä on tapana kätköillessä, hukata käsistä kaikki irtonainen (lähinnä hanskat ja kynät). Itellä on kynä kiinnitetty kokoon ja jojo housunlenkissä. Enään ei huku kynä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.