Geojoulukalenteri 2021 – luukku 8

Joulukuun 8. päivä on Jean Sibeliuksen syntymäpäivä ja siten nykyisin myös kansallinen liputuspäivä. Tänäänkin innolla kurkataan geokätköilyjoulukalenterin luukkuun raadiin kanssa.

Eilisen pettymyksestä ja tyhjästä luukusta on jotenkin toivuttu. Tänään on vuorossa W, joka saa avata kalenterin luukun. Toki raatilaiset ovat mukana innolla avaamassa luukkua. O sai ensimmäisen kommentointivuoron.

Kommentit

O (3 vuotta): Lumiukko! Mennään kätkölle ja tämä laitetaan roikkumaan rintaan. Se on hieno!

K (6 vuotta): Lumiukko -pinssi! Tämän voi laittaa vaatteeseen kiinni ja se on koristeena siinä.”

Raati oli harvinaisen yksimielinen ja oikeassahan he olivat, että luukusta paljastui pinssi. Tämän voi tosiaan kiinnittää vaateisiinsa ja saada geokamut kateudesta vihreäksi. Tai sitten sen voisi kenties laittaa vaihtariksi purkkiin. Ehkä pieni kritiikki tätä esinettä kohtaan siitä, että mitenkä tämä liittyy kätköilyyn? Ei oikeastaan mitenkään, koska pinssin aihekaan ei ole geokätköily. Mutta toki tästä saa vaihtarin tai pinssin omiin kokoelmiinsa.

Entäpä pinssin arvo? Cache-Corner myy valikoimissaan erilaisia pinssejä, mutta juuri tätä lumiukkoa heillä ei ole tällä hetkellä valikoimissa. On turvallista kuitenkin olettaa, että vastaavaa pinssiä ei muualtakaan saa. Tai vaikka AliExpressistä tai vastaavasta löytäisi, näyttävät hinnat olevan posteineen melkein samassa luokassa kuin Cache-Cornerissa. Käytetään siis Cache-Cornerin pinssien hintaa tämän luukun arvona. Koska samanlaista pinssiä ei valikoimista löydy ja pinssien hinnat vaihtelevat 4,50-2,50 €, niin valitaan näistä halvin vaihtoehto eli 2,50€.

Luukun arvo: 2,50 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 41,23

Huomenna on vuorossa viimeinen yksinumeroinen luukku. Muista siis tulla huomennakin kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.