Geojoulukalenteri 2021 – luukku 14

Geojoulukalenteri 2021 – luukku 14. Näin tiistaina vietämme Joukon nimipäivää. Onnea siis kaikille apu-Joukoille, jotka auttavat kätköilyssä 🙂 Tästäkin wanhasta vitsistä huolimatta avaamme tänään taas joulukalenterin luukun.

Se olisi ollut O:n vuoro tänään aamulla avata kalenteri, mutta O:lla oli aikainen herätys tänään, joten K ja W availivat kalenterin kaksin. Tässä siis tästä johtuen vain toisen raatilaisen kommentit.

Kommentit

K (6 vuotta): Miksi me logattiin se löydetyksi, kun tämä on ihan sama mikä logattiin? Se on harvinainen, Mukkelus sanoi niin. Meillä taitaa olla toinen tämmönen ennestään. Se on semmone minkä voi logata, kun sen kuvaa ja kirjaa nettiin. Tämä on matkalainen niin kuin minun Huhuu-pöllö ja Signal-sammakko.

No niin, tätä on ehkä hieman syytä avata. Kävimme siis sunnuntaina geokätköilijä Erkio61:n 60-vuotisjuhlamiitissä ja siellä istuimme Mukkeluksen kanssa samassa pöydässä. Mukkelus näytti kätköilylaukustaan matkaaja-tagia ja kertoi sen olevan harvainen näky (koska ei ole viime aikoina aktiivisesti osallistunut miitteihin). Tästä K siis päätteli, että matkaajatagi on harvinainen näky. K on myös oikeassa, että tämmöinen meillä on jo ennestään. Tai tarkemmin useampikin. Mutta kiva yllätys tämä joulukalenterin luukusta on ja pitääpä laittaa vaikka O:n ja K:n kanssa jokin uusi matkalainen liikkeelle taas. K:n mainitsema Huhuu-pöllö ei ole vielä (onneksi) kadonnut, mutta toki joku vei sen kätköön, kun tarkoitus oli, että Pöllö kiertää vain miittejä. Signal taas kulkee K:n mukana miiteissä. Rohkeasti vaan bongailemaan jos K:n tapaatte miiteissä 🙂

Entäpä Travel bugin arvo? Cache-Cornerissa se maksaa 6,50 € ja Kiven Alla -kaupassa 5,95€. Ilmeisesti Kiven Alla -kaupassa on jonkinlainen alennushinta ja normaalihinta on tuo sama 6,50€. Mutta perinteiseen tapaan valitsemme halvimman markkinahinnan, joten luukun arvo on 5,95€.

Luukun arvo: 5,95 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 85,42

Huomenna on vuorossa viidestoista luukku. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

  1. Terveisiä K:lle ja pahoittelut epäselvästä viestinnästä. Ei ollut tarkoitus sanoa sitä metallista laattaa harvinaiseksi. Se kapine taas jota se laatta ketjussa mukanaan kuljettaa on harvinainen, ja niitä ei ole maailmassa kuin yksi ja ainoa.
    Terveisin Mukkelus ja Hauskaa Joulua meiltä koko teidän perheelle.

    Ps. Laitan linkin kuvaan Travel bagista
    https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/7aff315f-8fa1-4504-becc-b555cf4d838a_l.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.