Kesäkamppis: Kosminen seikkailu

Jälleen Geocaching HQ on julkaissut jokakesäisen kesäkamppiksen. Tällä kertaa ollaan kosmisissa sfääreissä ja souvenireja kerätään kosmisessa seikkailussa (Cosmic Quest).

Viime viikolla Geocaching HQ vihjasi kesäkamppiksen teemasta julkaisemalla salakirjoitusviestin, josta paljastui seuraava teksti:

Hello, earthlings! We have come across a reference to “Geocaching.com” on a metal creature roving the planet Mars. It seems this ‘geocaching’ is an activity meant to further exploration and community. We would like to better understand this interesting human activity and we are traveling to Earth to learn more. We only hope we’ll have enough fuel in our spaceship to keep exploring!

Vapaasti suomennettuna siis

Heippa Maan asukit! Olemme törmänneet viittaukseen “Geocaching.com” -sivustoon metalliolennossa, joka ryömii Marsin pinnalla. Näyttää siltä, että tämä “geokätköily” on toimintaa, jonka tarkoituksena on edistää tutkimista ja yhteisöllisyyttä. Haluaisimme ymmärtää paremmin tätä mielenkiintoista ihmisen toimintaa ja matkustamme maan päälle oppiaksemme lisää. Toivomme vain, että meillä on tarpeeksi polttoainetta avaruusaluksessamme jatkaaksemme tutkimista!

Nyt taustatarina on tullut pisteeseen, jossa avaruuden muukalaiset ovat täällä ja pitävät hauskaa geokätköilemällä, mutta tarvitsevat apuamme. Heidän avaruusaluksesta on polttoaine loppumaisillaan ja he tarvitsevat sitä lisää, jotta voivat jatkaa planeettojen ja galaksien tutkimista. Mutta onneksi heidän avaruusaluksensa käy positiivisella energialla ja sitähän geokätköilemällä syntyy lisää.

Kesäkamppis “Cosmic Quest” – Kosminen seikkailu alkaa heinäkuun 22. päivä ja jatkuu aina syyskuun 1. päivään asti. Kosmisen seikkailun aikana erilaiset geokätköilyaktiviteetit tuottavat muukalaisille alukseen lisää polttoainetta. Jos geokätköilijät yhdessä saavuttavat 15 miljoonaa polttoaineyksikköä, avaruusalus pystyy kuljettamaan muukalaisystävämme seuraavaan kosmiseen määränpäähän.

Kosmisen seikkailun aikana on jälleen käytössä tuttu leaderboard, josta nähdään miten tavoite on täyttymässä. Kamppiksen aikana nähdään myös kuinka paljon yhteisö on yhdessä tuottanut polttoainetta ja mitä souvenireja on saatavilla ja lisätietoja kuinka paljon mikäkin aktiviteetti tuottaa polttoainetta. Alla myös taulukko aktiviteeteista ja polttoainemääristä

AktiviteettiPolttoainemäärä
Matkalaisen aktivointi1
Miittiin osallistuminen3
Suosikkipisteen saaminen omalle kätkölle2
Earthkätkön löytäminen5
Löytö miltä tahansa kätköltä*1
*Webcam -tyyppi ei kelpaa

Mikäli kaikki kätköilijät yhdessä saavuttavat 15 miljoonan tavoitteen saavat kaikki, jotka ovat osallistuneet talkoisiin, souvenirin muistoksi tästä kamppiksesta. Lisäksi tarjolla on kaksi henkilökohtaista souveniria riippuen omasta panoksestaan koko yhteisön tavoitteen eteen. Pelaajat saavat Super fuel cacher -souvenirin tuottamalla 20 polttoaineyksikköä ja Ultra fuel cacher -souvenirin tuottamalla 100 polttoiaineyksikköä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.