Geojoulukalenteri 2021 – luukku 13

Lucian päivä eli joulukuun 13. Avataan siis geojoulukalenteri – luukku 13 raadin kanssa ja katsotaan mitä sieltä paljastuu.

K:n kanssa availemme luukun aamusta ja ihmettelemme esinettä. O pääsee kommentoimaan asiaa myöhemmin illalla ja kertoo omat asiantuntijakommenttinsa. Ja näin raati kommentoi luukusta paljastunutta esinettä.

Kommentit

K (6 vuotta): Tais tulla taas monityökalu. Tää toimii. Tai siis, äh. Tai.. Tätä voi käyttää avukseen silleen, että jos on joku. Tai siis… Tän varmaan siis saa kätköön kiinni jos on lanka kätkössä niin sen saa tähän roikkumaan. Tällä ehkä saa ruuvattua eri kokojakin. Tämä tässä vois olla ruuvari ja toisellakin puolella on. 

O (3 vuotta): Ei mistään liiku. Sen voi laittaa johonkin kiinni. *Näyttää pöytäliinaan kiinnittämistä* Ei oikein pysy tässä. Voi ripustaa vaikka takin tähän. Tämä on hyvä. 

Kuten asiantuntijaraadin kommenteista käy selville oli luukusta tullut esine jonkinlainen karabiineriklipsi tai avaimenperä. Vähän ehkä aikuinenkin hämmentyy mitä tällä tehdään. Mutta Cache-Cornerin sivulta löytynyt tuotekuvaus vahvistaa epäilyt, että esine on tarkoitettu asioiden ripustamiseen vyölenkkiin, repun lenkkeihin tai vastaavaan. Esineellä voi ripustaa GPS:in, taskulampun, kynän, avaimet tai jotain muuta.

Esine vaikuttaa varsin tukevalta muoviesineeltä ja vaikka ensi silmäyksellä metallilenkit näyttävät aika heiveröisiltä, ne kuitenkin vaikuttavat yllättävän tukevilta. En kyllä tiennyt tätä tarvitsevani, mutta kuvittelen ainakin, että tälle voisi löytyä käyttöä. Aika näyttää löytyykö.

Tämä ei varmasti ole kalenterin kallein esine ja Cache-Cornerin tuotekuvaus sen kertoo, että arvo on 0,50€. Hinta on sellainen, että en viitsi edes lähteä haeskelemaan saisiko tämän jostain halvemmalla.

Luukun arvo: 0,50 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 79,47

Huomenna avaamme 14. luukun. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.