Geojoulukalenteri 2021 – luukku 23

Aatonaatto eli joulukuun 23. päivä on käsillä ja toisiksi viimeistä kalenterin luukkua viedään. Mitähän sieltä paljastuu?

Tänään oli K:n vuoro avata luukku, mutta eipä O:kaan malttanut pysyä pois, kun luukkua availtiin. Niinpä saatiin molempien kommentit taas tuoreeltaan.

Kommentit

K (6 vuotta): Taitaa olla nyt logivihko tällä kertaa. Kaksi, eiku kolme. On aika pitkä. Aika isoon kätköön sopii tämä.

O (3 vuotta): Kartta. On se!

Ja totta tosiaan 3kpl logiliuskoja sieltä tuli luukusta. Taitaa olla vedenkestävästä paperista sillä sen verran vahvalta paperi vaikuttaa. Ja kiiltäväpintaiselta. Tiedä sitten miten perus kuulakärkikynä tähän tarttuu, mutta se jää nähtäväksi. Raati ei huomannut, että tämä logivihko on sopiva aiemmin kalenterista luukusta 21. tulleeseen kätköpurkkiin. Eli vihdoin kalenterista saatiin piilotusvalmis purkki. Toki jostakin luukusta olisi voinut tulla vaikka nippu lyijykyniä. Vielä ehtii, vaikka olisi se ehkä vähän tylsä 24. luukku.

Vilkaisu Cache-cornerin valikoimaan vahvistaa, että kyseessä on vedenkestävä logipaperi. Logeja myydään 5 kappaleen setissä hintaan 2.75€ eli yhden logiliuskan hinta on 0,55€ ja kolme siis yhteensä 1,65€. Tuntuu aika arvokkailta logiliuskoilta ottaen huomioon, että suositussa kätkössä tämä tulisi täyteen alta aikayksikön. Kiven Alla -kaupassa on hieman kapeampaa Modestonesta tehtyä logiliuskaa saman kaltaiseen hintaan 0,50€ kappale, joten samoissa hintaluokissa pyöritään.

Luukun arvo: 1,65 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 122,19

Saa nähdä millainen grande finale on huomenna vuorossa, kun avaamme jouluaaton luukun. Toivottavasti ehdit mukaan availemaan luukkua pakettien availun lomassa kanssamme.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.