Geojoulukalenteri 2021 – luukku 10

Geojoulukalenteri 2021 – luukku 10. Jo kymmenes luukku joulukalenteristamme avautuu tänään. Tasan kahden viikon päästä vietetäänkin jo jouluaattoa. Mitähän tämän perjantain luukusta paljastuu?

Tänään luukun avausvuorossa oli O. Aamusta oli pieni geokätköilijä hieman pahalla päällä, mutta lopulta suostui luukun avaamaan, kun asiasta keskusteltiin. K olikin innokkaana mukana, joskin tällä kertaa piti malttaa hieman, jotta O sai rauhassa avata luukun. Otetaan O:n kommentit siis ensin.

Kommentit

O (3 vuotta): Joku merkki liikenteeseen. Liikennemerkki on tämä. Selkämerkki. Tämä on liukas tästä ruskeasta kohdasta (hypistelee magneettiosaa).

K (6 vuotta): Tämä on nimikyltti. Tässä lukeekin meidän nimimerkki. Miten tässä voi lukea meidän nimimerkki, vaikka tuli joulukalenterista? Tähän saa narunkin (näyttää magneettia, johon tosiaan saisi narunkin vähän kikkailemalla). Mutta tämä toimii magneetilla. Vahva magneetti, ettei se helpolla kyllä tipu. Se on kiva.”

No nimikylttihän sieltä tuli tosiaan. Kalenteria tilatessa piti antaa oma nimimerkki, niin olikin odotettavissa, että jotakin kustomoitua tavaraa on luvassa. Nimikyltti onkin kiva lisä etenkin kun emme ole koskaan ostaneet seurantakoodillista kylttiä. Eipä silti, ei tässäkään ole seurantakoodia mukana. Mutta kyllä tälle varmaan käyttöä löytyy ja jälleen kiva erittäin vahvasti kätköilyyn kytkeytyvä esine. Kuten K:kin totesi, niin magneetit vaikuttavat vahvoilta ja kokeiltiin samoin tein lasten paksun villapaidan läpi ja hyvin nimikyltti pysyi paikoillaan.

Vaan paljonkos nimikyltit maksaa? Kiven Alla -verkkokaupassa seurantakooditon nimikyltti maksaa 7,90 €. Kiven Allan nimikylttiin toki pitää oma nimi tussata, eikä sitä ole kaiverrettu siihen valmiiksi. Cache Cornerin valikoimissa ei ole kalenterista paljastuneen tyylistä nimikylttiä laisinkaan. Sen sijaan perinteisemmän mallinen nimikyltti seurantakoodilla löytyy valikoimista 13 € hintaan. Kiven Alla-kaupan valikoimissa seurantakoodi lisää arvoa 5 eurolla, joten sinänsä varmaan voisi olla aika linjassa, että tämän kyltin arvo on jossain 8€ tuntumassa. Käytetään siis Kiven Alla -kaupan seurantakoodittoman kyltin hintaa, kun parempaakaan ei löytynyt.

Luukun arvo: 7,90 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 52,08

Huomenna on vuorossa yhdestoista luukku. Muista tulla kurkkaamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.