Geojoulukalenteri mallia 2021

Lapsilla ja miksei aikuisillakin alkaa olla jännät hetket, kun jouluun on enää alle kuukausi. Kohta on jo aika avata joulukalenterien ensimmäiset luukut ja tänä vuonna vuoden tauon jälkeen taas availemme geojoulukalenterin luukkuja tässä blogissa. Tältä näyttää joulukalenteri 2021.

Vuonna 2019 availimme Kiven Allan tekemän joulukalenterin luukkuja ja 2018 saksalaisen putiikin joulukalenterin luukkuja. Tänä vuonna erästä toista juttua varten verkkokauppoja plärätessä tuli vastaan CacheCornerin adventtikalenteri. Hintaa kalenterilla oli 89,99 eur ja lupauksena oli jälleen kerran, että tavaroiden yhteenlaskettu arvo on enemmän.

Tilasin kalenterin ja yli kuukauteen ei oikein kuulunut mitään, mutta viime hetkellä tuli viesti, että lähetys on liikkeellä ja kalenteri saapui sopivasti ennen h-hetkeä eli keskiviikkoa. Kalenteri on aiemmista poiketen miellyttävästi luukkukalenteri eikä paperipussikalenteri aiempien tapaan. Kalenterin koko on 46,5 x 29,0 x 2.5 cm ja yksittäisen luukun noin 8 cm x 6 cm tai puolet tuosta. Kovin isoja esineitä ei siis tähän kalenteriin mahdu.

Kalenterin tuotekuvaus lupaa, että luukuista paljastuu pinssejä, tageja, kolikoita, kätköpurkkeja, logikirjoja ja leimasimia sekä muita kätkötarvikkeita. Kalenteria tilatessa annettiin kätköilynimimerkki ja kalenterin sisältö ilmeisesti on kustomoitu nimimerkin mukaiseksi. Mielenkiinnolla odottelenkin mitä tällä kertaa kalenterista paljastuu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.