Geojoulukalenteri – 22. luukku

Tänään on päivä lyhimmillään, kun on talvipäivänseisaus. Sen jälkeen alkaakin tulemaan valoisampaa ja eikä aikaakaan, kun käsillä on kätköilijän paras aika eli kevät. Mutta asiaan. Tämän päivän luukku pullottaa lupaavasti. Mitähän siellä mahtaa olla…

Pussista paljastuu geokätköilyaiheinen lippalakki. Kyllä tällä kelpaa geokätköilyn aavikoita kyntää. Mitä mieltä raati on:

K (3 vuotta): Lippalakki. Se sopii minulle.

A: Hyvä mainoslippis. Hattu on tarpeen kätköilyssä, kun aurinko paistaa.

Aika hiljaiseksi veti raadinkin tämä luukku. Vuoden synkin päivä ja luukusta tulee lippalakki auringon torjuntaan. Voi ironiaa! Väri ei ehkä ole se mieluisin ja ehkä näitä aavikkovärityksen lakkeja on jäänyt läjä Geo-Versandin varastoon. Joulukalenterin mainoskuvassa lippalakki oli tyylikkään musta. Toki voi olla myös niin, että näitä lähetetään satunnaisesti eri värisiä.

Yllättävästi en tällaista lippistä löydä Geo-versandin valikoimista. Enkä nopealla haulla muualtakaan. Lopulta tutkin taas eBayn valikoiman ja siellä Geo-versand myy lippistä hintaan 12.99 €. Melko mielenkiintoista. Tutkin myös nopeasti muutaman paikan, mistä voi tilata lippiksen omalla painatuksella, mutta näissäkin hinnat postien kanssa menevät ylitse eBay hinnan, joten sillä mennään tässä luukussa.

Luukun arvo: 12,99 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 78,89 €

Huomenna on jo aatonaatto. Kääk! Nyt siivotaan, puunataan, kokataan, koristellaan, jne. Ehkä ehdimme jossain välissä myös kurkistamaan huomisen luukkuun.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

 1. Mulle kyllä kelpais tuokin väri. Vaalea on aina parempi auringossa. Iloista joulua kaikille!

 2. Jälleen täytyi Googlettaa ja tätä lakkia, tai itse asiassa parempaakin, löytyi alkaen 5,99 euron hintaan ihan Suomesta. En nyt laita linkkiä ettei mene mainostukseksi mutta loppupuolella linkki tuotekuvaan.

  Tätä suomalaista versiota saa lukemattomissa eri väreissä ja painatuksissa. Kuva on lippiksen lehtiroskis -camoversiosta (peräti “TV Program Collector’s Edition”, maksaa tosin 9,99 euroa).

  Tämä päässä voi naamioitua kätköä etsiessä lehtiroskikseen eivätkä jästit huomaa sinua ollenkaan. Mikäli tätä nyt edes malttaa käyttää, ainakin itse ajattelin hankkia nämä kaikki Collector’s Edition -versiot kätköilyhyllyä koristamaan.

  Niin, mikä parasta, tätä ekologista lippalakkia saa myös foliosta tehtynä!

  https://1drv.ms/u/s!Ap5_eEwPc5Nxn5xqZKaXfolCCZ7Evw

  Hyvää ja hauskaa joulua!
  PS: Saa poistaa mikäli postaus ei täytä laatukriteerejä 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.