Geojoulukalenteri – 11. luukku

Kalenterin 11. luukku avattiin heti aamusta ja jännityksellä kurkattiin täysin littanaan pussiin. Pussista nousi muovinen vihreä geokätköilylogolla varustettu jääraappa. Raadin kommentit, kuten tavallista:

K (3 vuotta): Aika hieno. Tämmönen kolmio, jossa on piikkejä. Sillä voi sahata. Se on saha! Se on kätköilysaha! Sillä sahataan näin (ja näyttää pöydän kulmaan)

A: Jääraappa. Jo toinen autotarvike joulukalenterista. Entä jos kalenterin omistajalla ei ole autoa? Toisaalta jos on, niin sitten voi olla kiva.

Jääskrapa tosiaan on jo toinen autotarvike, joka kalenterista tulee. Tämä mielestäni menee taas kategoriaan: kätköilyyn liittymätön tuote, johon on laitettu geokätköilylogo jolloin tuote voisi olla kiinnostava kätköilijälle. Onhan se hieno raapata autoaan aamulla, kun raapassa on geokätköilylogo. Mutta mahtaako tuo kuitenkaan parantaa kokemusta? Tämä jääskrapa on aika ohkoisen oloisesta muovista valmistettu ja muovi vaikuttaa sen laatuiselta, että jäätyessään se kovettuu ja veikkaisin, että jos jää olisi tuulilasissa oikein tiukassa, skrapa voisi napsahtaa vaikka poikki. Omat kokemukseni tällaisesta skrapasta ilman geokätköilylogoa ovat huonot ja tämän muotoisella skrapalla saa tehdä töitä, että lasin saa puhtaaksi. Koska tänään ei kuitenkaan ollut pakkasta eikä tarvinnut skrapata, niin kokeilu jää myöhempään aikaan. Ehkä laitan kommentilla tähän postaukseen lisätietoja, kunhan käyttökokemuksia on saatu.

Jääskrapa maksaa Geo-Versanding sivuilla 1,99 €. Vastaava skrapa ilman printtiä maksaa eBayssa 0,63 €. Tässä tapauksessa kuitenkin pitää käyttää Geo-Versandin hintaa, koska eBaysta ei saa kätköilylogolla varustettua skrapaa. Lisäksi pitää muistaa, että logon käyttäminen maksaa aina ja osa hinnasta menee HQ:n taskuun.


Luukun arvo: 1,99 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 30,12 €

Huomenna aukeaa 12. luukku ja olemme jo puolivälissä matkalla jouluun. Kääk, jouluhan on ihan kohta.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.