4. adventtiarvonnan voittaja

Kiven Alla -verkkokauppa lahjoitti meille 5 piparkakkuammobox – travel tagia. Mehän järjestimme arvonnan, johon saattoi osallistua joka viikko tekemällä pienen tehtävän. Tällä viikolla kysyimme vinkkejä kinkunsulatteluun geokätköillen. Tässä muutama vinkki, jotka saimme:

Kannattaa ottaa silleen rauhallisesti eli joulukyläilymatkalla purkki tai muutama ja matkaevääksi tietenkin suklaata ( ettei tule vierotusongelmia) Kyllä se siitä.

 

Paras on mielestäni sellainen kuntopolun tai vastaavan varrelle piilotettu kätkösarja. Kävelylenkillä voi napsia useamman kätkön ja näin pääsee itse samalla “huilaamaan” lenkillä. Ei tarvitse hiki hatussa tepastella kuntopolkua läpi, hitaasti mutta varmasti kohti kesäkondista 🙂

 

Kyllä kinkut ja suklaat sulaa kun lähtee kätkölle pyhinäkin ihan normaaliin tapaan: “tuosta tuo reitti näyttää hyvältä” ja tokihan purkille päästään, mutta niin mainiota pöljän polkua pitkin, että on ihan hyvä vetää henkeä purkilla hetki nimmaria kirjoitellen ja sitten palata oikeaa polkua (joka näköjään kätkölle myöskin tuli…) pitkin takaisin! 😀

 

Reipas muutaman tunnin kävelytrail mieluiten jossain missä on mäkiä kiivettävänä, parhaiten suklaa sulaa jos sekä meno- että paluumatka on ylämäkeä.

 

Lumikengillä umpihankeen!

Ylivoimaisesti suosituin kinkunsulatteluvinkki vastauksissa oli metsä- tai kuntopolkutraili, jota pääsee leppoisasti etenemään kätköjä samalla etsiskellen. Tästä siis vinkkiä kaikille, joita alkaa joulumässäily puuduttaa.

4. adventinvoittaja

Tällä kertaa arvonnassa onnetar suosi nimimerkkiä:

annema6

Onnea! Olemme yhteydessä voittajaan palkinnon (travel tagin) toimittamiseksi oikeaan osoitteeseen. Jos ei vielä ole arvonnoissa tärpännyt, niin huomenna jouluaattona on luvassa grande finale, kun arvomme vielä yhden travel tagin ja vuoden premium-jäsenyyden kaikkien joulukuun aikana kisaan osallistuneiden kanssa. Jos olet osallistunut joka viikko, niin sinulla on tässä lopullisessa arvonnassa 4 arpalippua.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.