Geojoulukalenteri – 24. luukku

No nyt on jännää vasta, kun pukki tänään saapuu. Sen verran kuitenkin malttaa, että kurkataanpa tämän päivän geojoulukalenterin luukuun. Ei näytä tämänkään päivän luukku aivan lättänältä…

…luukusta paljastuu varustepussukka. Otetaan vielä kerran arvoisalta raadilta tiukat kommentit:

K (3 vuotta): Reppu. En tiedä mitä sillä voi kätköilyssä tehdä. Ruskea reppu se on. Hyvän värinen. Tänne voi sisälle laittaa rahoja. Ei kätköillessä kyllä tarvi rahaa. Ehkä sinne voi laittaa kätköjä.

A: Vyölaukku. On ihan hyödyllinen. En ehkä itse pidä sitä kovin käytännöllisenä. Ei ehkä kovin kiva lanteilla kävellessä. Hyvin tänne kuitenkin saa huoltotavaroita sisälle mukaan.

Varustepussukkoita tarvii tietysti aina. Tämän varustepussukan saa vyölle kiinni. Tietysti moneen muuhunkin paikkaan, vaikka repun hihnaan jos siltä tuntuu. Ehkä käytännön testit vasta kertovat, missä pussukkaa olisi paras kuljettaa. Kuten A kommentissaan sanoi, olen itsekin vähän skeptinen miten istuu lanteille. Pussukka laadultaan vaikuttaa hyvältä ja varmasti ajaa asiansa. Mutta mitä tänne olisi tarkoitus laittaa? Ehkä ne tiirikat menisivät tänne? Tietysti myös se linkkari ja varavirtapankki (jos sopisi johonkin omistamaani älylaitteeseen) voisivat kulkea täällä. Samoin ne alkupäässä tulleet pinsetit. Ja kätköilykynä. No kyllähän pussukan täytettä taisi joulukalenterissa lopulta tulla aika kivastikin. Pitää ottaa tämä testiin ja mukaan kätköille niin selviää, miten tämä toimii käytännössä.

Muistan nähneeni joskus tämän kaltaisia varustepussukoita Kiven Alla -verkkokaupassa. Mutta nyt en löydä sitä heidän sivuiltaan. En myöskään löydä vastaavaa Geoversandin sivuilta. eBay sen sijaan toimittaa ja sieltä vastaava pussukka näyttäisi irtoavan hintaan 3,47 € kotiovelle kiikutettuna. Joten sillä mennään jouluaaton luukussa.

Luukun arvo: 3,47 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 83,66 €

Palataan joulukalenteriin vielä kerran myöhemmin ja katsotaan oliko se hintansa arvoinen ja mitä kaikkea sieltä tulikaan.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.