Geojoulukalenteri – 8. luukku

Tänään pääsemme avaamaan kahdeksannen luukun eli 2/3 jäljellä ennen jouluaattoa. Kahdeksannesta luukusta paljastui pieni ensiapulaukku. Tuttuun tapaan raatilaisten kommentit kuvan jälkeen.

K (3 vuotta): Siinä on mustaa ja punaista. Se on pehmeä ja vetoketjun saa auki. Siellä on papereita sisällä. Hä? Laastareita jos tulee pipi. Voi sitten valita sopivan pussista. Voi myös leikkiä, että on lääkäri ja kantaa laukkua kipeiden luokse.

A: Tämän saa vyölle. Sopii kalenteriin ja on hyödyllinen esine.  Välineet on vähän niukasti, mutta toisaalta mahtuun pieneen tilaan mukaan. On sting reliefiä, jos joku pistää kätköillessä. Pari puhdistuspyyhettä ja haavateippiä.

Ensiapulaukussa tosiaan on pienet sakset, pinsetit (sopii myös kätköilykäyttöön), sidettä, haavateippiä, kaksi laastari, haavatyyny, antiseptinen pyyhe, alkoholilla puhdistava pyyhe ja hyönteisen pistokseen tarkoitettu pyyhe. Ensiapulaukkuun kun lisää vielä kyypakkauksen ja pari buranaa, niin kyllähän tämä hyvä lisä kätköilijän kuin kätköilijän varustukseen on. Ensiapulaukku sinänsä vaikuttaa ihan hyvältä, tuotteet tosin vaikuttavat siltä, että ovat kotoisin kiinasta.

Eli jälleen eBay auki ja etsimään. Kovin kauan ei tarvitse etsiä, kun löytyy retkeilijän ja ja vaeltajan ensiapulaukku – 8 osaa. Sisältö aika pitkälle vastaa tätä ensiapulaukkua. Hintaa kotiin kiikutettuna 1,70 €.  eBaysta tilatessa kannattaa olla tarkkana, ettei tule tilattua vain pelkkää pussia. Tietysti samat tarvikkeet saa hankittua apteekista ja ehkä vähän laadukkaampina.

Luukun arvo: 1,70 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 17,14 €

Palataan huomenna asiaan 9. luukun parissa.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.