Geojoulukalenteri – 18. luukku

18. päivä luukkukin jo vähän repsottaa auki, mutta ei anneta sen haitata. Onhan enää alle viikko jouluun! Jouluhan rupeaa siis olemaan ovella. Mutta katsotaan nyt tämä luukku ensin kuitenkin. Ja pari muutakin.

Luukustahan paljastuu geokätköilylogolla varustettu kynä. Raadin mielipiteet:

K (3 vuotta): Kynä! Tällä voi piirtää ja kirjoittaa. Tämä oli hieno yllätys!

A: Power tank -kynä. Geokätköilijä tarvitsee aina kyniä. Paljon toimivamman oloinen, kun se aiemmin kalenterista tullut kynä.

Aivan totta, kynää tarvii aina. Mielummin pari-kolme joka takin taskussa. Power tank -kynät ovat vallanneet geokätköilymarkkinat viimeisien vuosien aikana. Eikä suotta, ne ovat halpoja ja laadukkaita. Ne toimivat pakkasessa, niillä voi kirjoittaa “ylöspäin” ja jälki tarttuu vaikka jäätyneeseen logiin.

Kynänhän voisi yhdistää aiemmin tulleeseen kaulanauhaan (jos vain uskaltaa sitä kuristumisvaaran vuoksi pitää). Geokätköilylogolla (open source logo) varustettu kynä maksaa 3.99 € Geoversandissa. Jos tavallinen power tank -kynä kelpaa, niin se lähtee 3.79€ hintaan. Kynä on Geo-Versandissa siis hieman halvempi kuin kotimaisessa  Kiven Alla -kaupassa, jossa power tank maksaa 5,90 €. Toisaalta Saksasta tilatessa tulee mahdollisesti kovemmat toimituskulut päälle. Riippuu toki mitä tilaa. eBaystakin Power tank -kyniä löytyy ja esimerkiksi kahden setti lähtee hintaan 4,18€, jolloin yhden kynän hinnaksi tulee 2,09€. Jos tilaa enempi niin voi tulla vielä halvemmaksi. Vai tuleeko, jos pitää maksaa kymmenestä?

Kokonaisuuden kannalta toinen kynä joulukalenterista tuntuu aika erikoiselta. Sen ensimmäisen rimpulan kynän olisi voinut korvata vaikka nipulla lyijykyniä, jotka voisi jättää kätköön. Kaksi kuulakärkikynää tuntuu turhalta. Etenkin, kun se ensimmäinen oli todella heikkolaatuinen.

Luukun arvo: 2,09 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 51,27 €

Huomenna luvassa viimeinen ykkösellä alkava luukku.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.