Geojoulukalenteri – 12. luukku

Tämän päivän hieman auki repsottavasta luukusta paljastuu..

…sveitsiläinen linkkari eli monitoimityökalu. Otetaas taas raadin kommentit heti tuoreeltaan luukun avaamisen jälkeen:

K (3 vuotta): Täällä on harmaa ja valkoinen laatikko. Aika iso. (Avataan paketti ja otetaan monitoimityökalu esiin). Tässä on tämmöisiä möykkyjäkin. En tiedä mikä se on. Huomasitko, että siinä on tuollaisia nappeja? Tässä on kuule sahakin. Jos joku kätkö on liian vanha, sen voi sahata tällä pois.

A: Monitoimityökalu. Tässä on hyvät stopperit, joista saa hyvän otteen. Tämä on kyllä kätköilijän työkalu. Vaikuttaa ihan laadukkaltakin, saksalaista laatua. Näyttäisi olevan Brehmenissä tehty.

Kiitoksia taas raadille. Sori vaan A, mutta en ole varma, onko tämä Saksalaista laatua. Linkkarissa tosiaan on tarra Inspirion GmbH, joka viittaa, että kyseessä olisi saksalaisen yrityksen tuote. Näyttäisi kuitenkin, että kyseinen pulju on liikelahjayritys, joten saattaapa hyvinkin tämän alkuperä olla Kiinassa.

Oli miten oli, linkkari vaikuttaa ihan hyvältä, eikä ollenkaan rimpulalta. Työkalusta löytyy tällaisen monitoimityökalun perussetti: Veitsi, saha, pyöreämpimuotoinen sahan terä, sakset, pullonavaaja, purkinavaaja, ruuvari (ristipää), kynsiterä, naskalin piikki, korkkiruuvi ja kirjeenavaaja. Perussettiä siis. Hintaa Geo-versandissa tällä oli 8,99€. Työkalun terät muuten lupaavat olevansa ROSTFREI eli ruostumattomia. Ei tämä mikään Victorinox ole, mutta työkalu kumminkin. Pienellä etsimisellä taas löytyy tismalleen sama työkalu eBaysta hintaan 3,17€.

Kalenteri on jo puolivälissä. Tähän mennessä yhteissumma tavaroille olisi ollut erikseen tilattuna (osa Geo-versandista ja osa eBaysta) 33,29€. Koko setti maksoi yhteensä 49 €, joten toistaiseksi näyttää ihan lupaavalta, ellei luukkujen arvo tipahda loppua kohti. Jännityksellä siis jatkamme kalenterin seuraamista.

Luukun arvo: 3,17 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 33,29 €

Palataan huomenna asiaan 13. luukun parissa.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

6 comments

  1. Tämä on hauska ja harmiton idea, tämä joulukalenterin avaaminen meidän lukijoiden kanssa! Ihan kuin itse avaisi! Odotan huvittuneena huomista. Kiitokset!

    1. Kappas vaan. Sama veitsihän se! Eipä tullut kyllä edes mieleen, että Biltemasta lähtisi sama vielä halvemmalla. Tietysti ostavat varmaan isossa erässä niin saavat hinnan Kiinasta tilatessa alemmas. Ja samaa mieltä, että tuote vaikuttaa ihan asialliselta.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.