Geojoulukalenteri – 7. luukku

Joulukalenterimme seitsemännestä luukusta paljastuu lyhyt kynä, joka on varustettu avaimenperälenkillä. Kynän saa kätevästi lenkistä roikkumaan, vaikka takin vetoketjun lenkkiin tai avainnippuun. Raatilaisten mielipiteet kuvan jälkeen.

K (3 vuotta): Tämmönen tyhjä pussi oli (ja nostaa paperipussista tyhjän muovipakkauksen. Pyydän katsomaan tarkemmin). Tämmönen mistä voi laittaa roikkuun. Mikä tämä on, kun siinä ei ole yhtään nappiakaan. Ei se lamppu ole. Se on kynä! Sillä voi piirtää.

A: Vähän epäilyttää pysyykö kynä kiinni, kun se roikkuu korkista ja korkki on se joka kiinnitetään. Korkki ei nimittäin istu kynään tiiviisti. Mutta hyvä geokätköilylahja, sillä kynää tarvii aina.

Kynä on hieman lyhyt aikuisen käteen. Varakynänä tämä ehkä menisi. Valitettavasti kynä on aika rimpulantuntuinen ja taipuu kädessä. Muovi on halvinta mahdollista. Kynän tuntuma paperiin oli kuitenkin melko miellyttävä. Jos kynällä kirjoittaa suhteellisen pystysuorassa. Jos koittaa kirjoittaa kynä vinossa, niin kynästä ei tahdo tulla jälkeä kirjoituskärjen muotoilun vuoksi.

Suurin ongelma kynässä on kuitenkin se, että kynä ei oikein istu korkkiin ja korkki irvistää todella helposti. Uskoisin, että kun korkki vielä käytössä hieman löystyy ei kynä siinä pysy.

Juuri tällaista kynää en löytänyt kiinakaupasta, vaikka uskon tämänkin tuolta joulun ihmemaasta olevan kotoisin. Niinpä mennään nyt Geo-Versandin hinnalla, vaikka puolella siitä löytyy parempiakin kyniä eBaysta.

Luukun arvo: 2,99 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 15,44 €

Palataan huomenna asiaan 8. luukun parissa.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.