Geojoulukalenteri – 19. luukku

19. luukku aukeaa geojoulukalenterista. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Mitähän jännää tänään pussista paljastuukaan..

Luukusta nousee logirullain. Raadin mietteet kärkeen:

K (3 vuotta): Tätä pystyy avaamaan. Siellä on tällainen tikku sisällä. Vähän samanlainen kuin kätköpönttö, mutta se ei ole kätkö. Kätkössä ei ole tällaista tikkua. Tässä on tällainen roikutinkin.

A: Tällä rullataan logikirjaa. Siinähän lukee Official geotool eli on virallinen työkalu. Kiva avaimenperä työkalu. Lienee hyödyllinenkin.

Logirullain, tuo geotyökalujen mersu. Testasimme tällaista keväällä 2017 ja havaitsimme, ettei työkalu aivan täydellinen ole, vaikka jotain apua siitä onkin. Mutta tietysti sopii tällaiseen joulukalenteriin hyvin, koska on kätköilyaiheinen, eikä tällaista ehkä muutoin tulisi hankittua (ellei sitten ole blogisti, joka haluaa testata työkalua 🙂 ).

eBaysta tai muusta kiinakaupasta ei logivihkonrullainta löydy. Ei taida olla myöskään suuren suomalaisen Kiven Alla -kaupan valikoimissa. Geo-versandissa tämä maksaa 5.99 €, joten sillä hinnalla mennään joulukalenterissa.

Vielä vinkki niille, jotka haluavat ilmaiseksi päästä logirullaimen jännään maailmaan. Jos sinulla, kaverillasi tai jollain tutulla on 3D-tulostin, niin oman kätköön jätettävän logirullaimen voi kätevästi tulostaa itse oh3mbc:n suunnittelemasta mallista. Juttua tästä oli aiemmin tässä kirjoituksessa.

Luukun arvo: 5,99 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 57,26 €

Huomenna avataan 20. luukku. Mitähän jännää sieltä paljastuu?

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.