3. adventtiarvonta – Voita piparkakkuammobox -travel tag

Kiven Alla -verkkokauppa on lahjoittanut meille viisi kappaletta piparkakkuammobox -travel tageja. Näitä travel tageja on saatavilla Kiven Alla -kaupasta ostosten kylkiäisenä. Yksi tagi, jos ostat vähintään 25 eurolla tai kaksi tagia jos ostat 50 eurolla. Suoraan tagia ei voi mistään ostaa. Tämän arvonnan kautta sinulla on kuitenkin mahdollisuudet sellaiseen ilman ostopakkoa.

Toisen adventin voittaja

Toisella viikolla pyysimme lähettämään jouluaiheisen geokätköilykuvan. Tehtävä olikin paljon ensimmäistä viikkoa hankalampi, sillä vastauksia tuli vain murto-osa ensimmäisen viikon vastausten määrästä. Sehän on osallistujien kannalta vain hyvä juttu, koska voittomahdollisuudet paranevat huomattavasti. Toisen adventin voittaja on nimimerkki

Rotunainen

Onnea voittajalle! Olemme voittajaan yhteydessä sähköpostilla travel tagin toimittamiseksi sinulle. Alla muutamia jouluaiheisia kuvia, joita kilpailuun lähetettiin:

This slideshow requires JavaScript.

Kolmannen adventin tehtävä

Oletko koskaan lähtenyt joulupöydästä FTF-hunttiin? Vai onko aattoilta ollut pitkä(veteinen) niin, että on pitänyt luikahtaa purkille, kun sukulaisten silmä välttää? Vai oletko myöhästynyt joulupäivälliseltä, kun matkalla piti vielä pysähtyä yhdelle? Vai onko ikimuistoisin jouluaaton kätköilykokemuksesi vain pikainen poikkeaminen purkilla, jotta kalenterin aukkopäivä saadaan täytettyä? Oli se mikä tahansa, niin kolmannen adventin tehtävänä on kertoa se meille. Eli mikä on ikimuistoisin jouluaaton kätköilymuistosi? P.S. emme hylkää sinua kilpailusta, vaikka tarinasi sisältäisi vähän värikynääkin 🙂

Lähetä tarinasi alla olevan linkin kautta ja anna yhteystietosi, niin olet mukana kolmannen adventin ja jouluaaton arvonnassa. Annettuja tietoja ei käytetä muuhun kuin tämän kilpailun järjestämiseen ja yhteydenottoon voittajaan. Jouluaaton arvonnan jälkeen kaikki kerätyt tiedot poistetaan. Osallistumalla hyväksyt, että jos voitat, kätköilynimimerkkisi kerrotaan tällä sivustolla ja tarinasi voidaan julkaista sivustolla, vaikket voittaisikaan.

Osallistu arvontaan

Olisimme iloisia jos kertoisit sivustostamme myös geokätköilykavereillesi ja pyytäisit heitä mukaan arvontaan sekä ehkä seuraamaan blogia Facebookissa tai sähköpostilla. Olisi aivan mahtavaa, jos saavutettaisiin 1000 seuraajan rajapyykki Facebookissa vielä ennen joulua.

Adventtiarvonta

Arvomme yhden travel tagin joka viikko ennen joulua ja vielä yhden jouluaattona. Toisella viikolla korotimme jo panoksia sen verran, että arvomme jouluaattona travel tagin lisäksi vielä vuoden premium-jäsenyyden Geocaching.com-sivustolle. Joka viikko tästä jouluun asti julkaisemme uuden kysymyksen/tehtävän blogissa. Jokaisena adventtina arvomme sillä viikolla kysymykseen/tehtävään vastanneiden kesken yhden travel tagin. Jouluaattona arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vielä yhden travel tagin ja vuoden premium-jäsenyyden Geocaching HQ:iin. Jos osallistut joka viikko, niin saat neljä “arpalippua” viimeiseen jouluaaton arvontaan.

Aikataulu

  • 25.11-1.12. 2018 ensimmäinen arvonta, mitä toivot geokätköilylahjaksi joulupukilta
  • 2.12.-8.12. 2018 toisen adventin arvontaan osallistuminen lähettämällä jouluaiheisen geokätköilykuvan
  • 9.12.-15.12.2018 kolmannen adventin arvontaan osallistuminen kertomalla ikimuistoisin jouluaaton kätköilykokemus
  • 16.12.-23.12.2018 osallistuminen neljännen adventin arvontaan
  • 24.12.2018 viimeisen tagin ja vuoden premium-jäsenyyden arvonta kaikkien osallistuneiden kesken. Jos olet osallistunut joka viikko, on sinulla neljä arpalippua tässä arvonnassa.

Jokaisen viikon voittaja kerrotaan tällä sivulla adventtina aina seuraavan viikon tehtävän julkaisun yhteydessä.

One comment

  1. Aattoaamun hämärissä töihin – lähtö vähän aikaisemmin, jotta ehtii kätkölle.
    Oli liukasta ja satoi vettä. Taivaankappale löytyi Pitäjänmäeltä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.