Aloitussivu uusiksi – Chrome-laajennos

Surffaatko internetiä? Geokätköiletkö? Käytätkö Chromea surffailuun? Jos vastasit kaikkin edeltäviin kysymyksiin kyllä, nyt on hyviä uutisia sinulle! Nimittäin koodilaboratoriomme koulutetut apinat ovat saaneet valmiiksi uuden Chrome-laajennoksen, joka lisää tärkeät kätköilysivustot ja haut aloitussivulle. Ei muuta kuin uusi välilehti auki ja kaikki tärkeät sivustot ja haut ovat valmiina siinä. Chrome-laajennos auttaa myös basic membereitä, sillä siitä löytyy linkki, jolla voi kirjata premium-kätkön löydetyksi, vaikkei premiumia omistaisikaan.

Laajennoksella voi myös etsiä kätköä geocache.fi:stä tai geokätköilijää tai matkaajaa geocaching.comista. Toki myös haku tältä sivustolta onnistuu helposti laajennoksen avulla. Emme myöskään ole unohtaneet mysteerinratkaisijaa vaan Google- ja Wikipedia-haut onnistuvat sekä tietysti linkki geocachingtoolboxiin löytyy. Samoin project-gc.comiin, cachetur.no:hon ja muihin tärkeisiin palveluihin.

Katso alta video miten Chrome-laajennos otetaan käyttöön. Videolla kerrotaan myös miten laajennos toimii. Niin ja parastahan hommassa on se, että ei maksa mitään, muuta kuin pienen asennuksen vaivan. Tässä vielä suora latauslinkki.

Jos haluat, että lisäämme jonkun linkin aloitussivuun, niin kommentoimalla voi ehdotella linkkejä. Google Maps -linkin lisääminen on harkinnassa ja jos se saa paljon kannatusta, niin se ehkä toteutuukin. Kansalaisen karttapaikka on pykälää haastavampi, mutta jos sitä kovasti toivotaan, niin ehkä sekin on mahdollista. Myös muut parannusehdotukset ja kommentit ovat tervetulleita. Mukavia surffailuhetkiä!

11 comments

 1. Hieno värkki. Kiitos.
  Saako sen jollain opilla kirjanmerkiksi, joka aukeaa vain kutsuttaessa.
  Lexa a.k.a. Mukkelus

  1. Kiitos. Ei saa tällä hetkellä kirjanmerkiksi, kun se oli se alkuperäinen idea, ettei ole erillinen web-sivu. Katsotaan innostunko tekemään tuosta web-sivua. Sinänsä helppo homma, mutta sitten olisi kaksi ylläpidettävää asiaa yhden sijasta.

 2. Onko tuota geocaching.com:n hakukone-ruutua missään saatavilla älypuhelimeen? Näyttää näppärältä.

  1. Mobiiliselaimet tukevat heikosti laajennoksia, joten vastaus on, ettei ole tällä hetkellä saatavilla. Tietysti tähän on sama vastaus kuin tuohon kirjanmerkkipyyntöön, että oma web-sivu, jonka asettaa aloitussivuksi voisi toimia, mutta ei ole tällä hetkellä suunnitelmissa.

 3. Miten olis jigidi.com? 🙂 Itselläni se on ainakin yksi eniten vierailluista sivustoista kätköilyn tiimoilta.

  1. No niin, nyt on uusi versio Googlella tarkastettavana ja siinä on tuo Jigidi.com lisätty

   1. No just tulin tänne kiittelemään, että nyt se on siellä! 🙂 Kiitos!

    Jostain syystä se näkyy sekä “nappulana”, että linkkinä laatikon alaosassa. Sitä linkkiä ei voi napsauttaa, joten olisko joku bugi? Tuo “nappula” toimii ihan oikein.

   2. Kappas kehveliä. Vaikka kuinka sitä itsekin joka päivä tuijottaa niin enpä tuota huomannut. Bugihan se. Korjaus on tarkastettavana ja tulee julki sitten, kun Google ehtii.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.