Geojoulukalenteri – luukku 4

K:n sanoin tänään saa avata jo neljännen luukun. Aika pitkällä ollaan. Nopeasti on kyllä mennyt joulukuun alku. Mutta asiaan, kurkataanpa geojoulukalenteri – luukku 4.

Luukusta nousee esiin viime vuoden kalenterista tuttu geokolikon kehys. Kärkeen raadin kommentit.

Kommentit

K (4 vuotta): Minä avaan aina aamulla ensimmäiseksi joulukalenterin luukun. Täältä tuli tämmänen ja tämmönen. Mikähän kumma tämä on? Sehän on sama kuin meillä on jo. Tähän voi laittaa geokolikon sisään ja tämän saa auki. Sitten on tämä korkin näköinen. Ehkä se on semmoinen, että jos on putkilökätkö, niin tämän voisi laittaa siihen päälle.

A: Hieno! Kolikkodisplay. Tässä on jopa jalka mukana. Hyvä joulukalenteriesine, koska harvalla on tällaista ja toisaalta harva ehkä raskii ostaa sellaista erikseen. Tällä saa hyvin kolikon esiin.

Tämä vahvistaa kyllä sen, että Kiven Alla-kaupan toimistolla on luettu viime vuoden joulukalenteripostauksia tarkasti. Meillä on vuoden päivät ollut tällainen olohuoneen hyllyssä ja siinä viime vuoden GIFF:n palkintokolikko esillä. Se on ollut kyllä kiva, koska eipä sitä palkintokolikkoa tulisi muuten ihailtua ikinä, mutta kun se on esillä, niin tulee joskus katsottua, että ai että olipa mukava juttu tuokin ja tulee hyvälle mielelle.

Tässä versiossa on mukana jalkakin. Ilman jalkaakin raami kyllä pysyy pystyssä. Jalan avulla voi raamin asettaa vinoon. Se on sitten omasta estetiikasta kiinni kumpi on mukavamman näköinen. Mutta jalka toimii hyvin, joskin oma yksilömme on ottanut hieman osumaa, mutta ei vaikuta toimintaan.

Viime vuonna jo selvittelin tämän esineen hintaan. Joskin se oli ilman jalkaa. Vastaavia esineitä löytyi Kiinan kaupoista. Kiven Alla kehys geokolikolle maksaa 5,90€. eBaysta selailtuna avain sanalla 3D floating frame, 7 cm x 7 cm kehys jalalla löytyy hintaan 1,64 €. Toki voi muutaman sentin saada hinnasta vielä viilattua jos oikein etsii. Vaikka Kiinan kaupasta toimitus voi kestää ja vuonna 2021 tullivapaa tuonti päättyy, niin käytetään tuota hintaa tämän luukun arvona.

Luukun arvo: 1,64 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 18,04 €

Palataan asiaan jälleen huomenna uuden luukun parissa. Alla aiemmat kirjoitukset tämän vuoden kalenterista.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.