Geojoulukalenteri – luukku 24

Hyvää joulua! Avataan vielä geojoulukalenteri – luukku 24 ennen kuin suunnataan joulusaunaan ja muihin jouluaaton juhlallisuuksiin. Tämä on siis joulukalenterin grande finale, viimeinen luukku. Mitähän Kiven Alla on keksinyt viimeiseen pussukkaan?

Pussukasta löytyi tämän vuoden Lapin megan virallinen matkalainen eli kuksa-koru seurantakoodilla.

Kommentit

K (4 vuotta): Mikäs tää on? Se on kuin löylykauha. Kuppi se on, mutta en tiedä mitä sillä tehdään. Ainakin liittyy jotenkin geokätköilyyn. Hyvä olla miiteissä mukana naru kaulassa. Mutta en tiedä mitä sillä tehdään. Oli vaikeet kommentit tänään

A: Oliko näitä siellä Lahden megassa? Vai Kiillopäällä? Vai mikä tää oli? Nätti matkalainen joka tapauksessa. Tästä voi ottaa pikku snapsit miitissä.

Kiitos raati! Paljon kommentoitavaa teillä on ollutkin viimeisen 24 päivän ajan, mutta nyt urakka on paketissa. A voi ottaa vaikka pikkusnapsit ja lupaan tarjota K:lle pillimehut. Hyvää työtä.

Jouluaaton luukusta tuli joulukalenterin toinen matkalainen. Viimeksi tuli travel tag ja nyt kuksakoru seurantakoodilla. Sinänsä pieni antikliimaksi tämä kuksakoru, että kyseessä on kuitenkin kesän megatapahtuman (Midnight Sun Geocaching) matkalainen, joten väistämättä tulee mieleen, että onko ylijäämä ripoteltu joulukalentereihin? Mutta toisaalta kuksa on hieno ja siitähän voi siemailla illalla vaikka vähän glögiä. Ehkä itse odotin jotain vielä sykähdyttävämpää lopetusta kalenterille, mutta ei tämä nyt huono missään nimessä ole. Palataan tähän sitten vielä joulukalenterin kokonaisuutta käsittelevässä viimeisessä kirjoituksessa.

Kuksa-koru on Midnight Sun Geocaching megan tämän vuoden matkalainen ja siksi siinä on Suomen Ladun logokin. Korua sai ostaa tapahtumasta ja myös Kiven Alla -kaupasta. Muualta sitä ei saa (paitsi ehkä Suomen Ladun myyntipisteestä Kiilopäältä). Hintaa kuksakorulla on 12,90 € eli se on kallein joulukalenterin luukuista.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 12,90 €

Halvin hinta luukulle: 12,90€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin: 141,33

Halvin mahdollinen hinta: 106,48 €

Tämän kirjoituksen myötä toivotamme kaikille lukijoille hauskaa joulua ja kätkörikasta uutta vuotta 2020! Palaamme joulukalenteriin vielä piakkoin jälkipyykin muodossa, mutta ennen sitä rauhoitumme joulun viettoon.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.