Geojoulukalenteri – luukku 20

Nyt alkaa joulu olla oikeasti lähellä. Muutama hassu päivä enää ja sitten onkin geojoulukalenterikin avattu ja pukki ilmestynee kilttien geokätköilijöiden luo. No avataan kuitenkin nyt geojoulukalenteri – luukku 20 .

Pussukka vaikuttaa litteältä, mutta jotain kovaa siellä on. Ehkä pala geonäkkäriä? Kurkataanpa. Pysäköintikiekkohan se siellä. Ja geokätköily tekstillä varustettuna. Raati, mitä mieltä?

Kommentit

K (4 vuotta): Tässä tarrassa on tämmösiä viivoja, joissa on palloja päässä. Yksi oli samanlainen tarra aiemmin (W: ne on joulupalloja). Hirveen iso laite täältä tulee. Pysäköintikiekko. Jos on semmonen kätkö, joka on kaupan lähellä, niin tällä voi sitten mennä parkkipaikalle. Jos on semmonen kätkö, että tarvii ylipäätään parkkipaikkaa, niin tämän voi sitten laittaa näkyviin. Meillä on kyllä vanhakin autossa, mutta nyt saatiin uusi. Nuoli näyttää, koska on tullut parkkipaikalle.

A: Oho. Tämä voi olla kätsy metsätielläkin, kun tulee paikallinen Markku Maanomistaja vihaisena keuhkoomaan, niin tämä kertoo, että on kätköilemässä.

Pysäköintikiekkoa tosiaan tarvii, mutta ongelma tuotteen kanssa on se, että todella monella autoilevalla geokätköilijällä on jo pysäköintikiekko ja ne joilla ei ole autoa eivät tätä tarvitse. Tietysti geokätköilevä autoilija heti vaihtaa kiekkonsa tähän geoversioon, koska haluaa kaikille etenkin pysäköinninvalvojille virallisille ja omatoimisille tietenkin kertoa, että on geokätköilemässä. Ehkä se hälventää epäluulot tai sitten ei.

Mutta A:lla on kyllä hyvä pointti, että joskus sitä tekee mieli laittaa lappu auton kojelaudalle, että olen kätköilemässä ja palaan pian. Ja nyt tällä pysäköintikiekolla voi ainakin osin tuon viestiä. Muutoin kiekko on halvempaa mallia eli siinä on takapuoli avoin. Mutta ei se toimintaa millään tavalla haittaa. Lasia en ehkä lähtisi tällä skrapaamaan, vaikka sellainenkin reuna kiekosta löytyy.

Tällaista pysäköintikiekkoa ei taida muualta saada kuin Kiven Alla-kaupasta, joten muita vaihtoehtoja lienee turha tutkia. Kiven Alla -kaupassa tämä maksaa 6,90€ ja siitä on saatavilla perinteisempi sininen versio ja tyylikäs musta. Omassa kalenterissa oli sininen versio. En tosin tiedä onko kalentereissa tämän suhteen eroa.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 6,90 €

Halvin hinta luukulle: 6,90 €

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 111,13 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 76,28 €

Huomenna avataan neljänneksi viimeinen luukku joulukalenterista.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.