Geojoulukalenteri – luukku 13

Perjantai ja 13. päivä. Kääk! No onneksi emme ole taikauskoisia. Joskin sen verran tässä perjantaissa oli poikkeavaa, että emme ehtineet heti aamusta geojoulukalenteri – luukku 13:n kimppuun vaan avaaminen venyi iltaan. Mutta nyt sen teemme.

Luukusta paljastui teleskooppimagneetti. Eilinen arvelu apuvälinesetin täydentymisestä myöhemmissä luukuissa piti siis paikkaansa. Raati, olkaa hyvät.

Kommentit

K (4 vuotta): Tuli ihan erilainen tänään. Manneetti. Tällä vois saada kätkön helpommin paikasta, johon ihminen ei pysty itse meneen. Sen saa näin pitkäks! Katos! (näyttää työkalua pitkänä). Ei saa tästä vielä pidemmän (näyttää sitä entistä pidempänä). Aika tehokas manneetti (kokeilee tätä kodinkoneen kylkeen).

A: Tuli taas tämmönen hyvä geokätköilyväline vasta-alkajalle, jolla ei ole vielä omia virityksiä rakenneltuna. Laukku täyteen työkaluja ja menoksi!

Kiitos raati. Vasta-alkajiahan tässä tosiaan ollaan. Ja varovasti K sen teleskooppivarren kanssa, ettet osu mihinkään arvokkaaseen sillä. No ei meillä kyllä arvotavaroita oikeastaan ole 🙂 Mutta tosiaan hyödyllinen apuväline purkkien onkimiseen. Minulla oli joskus Biltemasta ostettu teleskooppimagneetti, jonka varsi näytti vähän aiemmin kalenterista tulleen peilin varrelta ja sehän hajosi ensimmäistä kätköä sillä etsiessä. Varsi taittui ja siitä tuli entinen. Tämä vaikuttaa varsin jämäkältä peliltä ja tällä varmasti homma onnistuu paremmin. Myös magneetti vaikuttaa tehokkaalta, kuten K:kin totesi. Ei ollenkaan huono.

Kiven Alla -kaupassa myydään teleskooppimagneettia hintaan 7,90€. Kiinasta löytyy niitä Bilteman halpoja teleskooppimagneetteja muutamalla eurolla, mutta niitä ei kannata ostaa. Ne hajoaa kätköilykäytössä aika nopeasti. Joskus tilasin tästä johtuen vähän tämäkämmän näköisen teleskooppimagneetin Kiinasta ja siinä oli vielä valo kärjessä. Muuten hyvä, mutta se on moniin paikkoihin liian paksu ja sen teleskooppiosan pituus on riittämätön. En suosittele sitäkään. eBaysta kuitenkin löytyy tämän tuotteen kaltainen teleskooppimagneetti hintaan 2.82 €. Sen kestävyydestä ei tosin ole tietoa tai kokemusta.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 7,90 €

Halvin hinta luukulle: 2.82€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 67,73

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 42,90 €

Perjantai oli kiireinen päivä (huh), mutta huomenna jatketaan joulukalenterin parissa ja yritetään päästä avaamaan luukku heti aamusta.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.