Geojoulukalenteri – luukku 10

Jippii, enää kaksi viikkoa joulupukin tuloon! Ja huomenna alkaa 3,2,1, go -souvenirkamppanja. Jännittävää. Sitä odotellessa on hyvä avata Geojoulukalenteri – luukku 10.

Geojoulukalenteri - luukku 10

Pussukka vaikutti aika lättänältä tänäänkin. Pieni K:n käsi sujahti sisään ja pussukasta nousi esiin geokätköilyaiheinen heijastin. Mitä mieltä raati on?

Kommentit

K (4 vuotta): Tarrassa on talon kuva. Hei taas tuli heijastin! Geokätköilyheijastin. Sen voi ottaa mukaan, kun menee geokätköileen. Se tulee narulla kiinni. On tärkeää, että on heijastin jos menee pimeään metsään, että toiset geokätköilijät näkee, kun meillä on heijastin.

A: Heijastin on hyödyllinen jokaiselle ulkonaliikkujalle. Sopii geokätköilijällekin. K:n aiemmin ehdottama heijastinsuunnistuskin onnistuu tällä. Tässä ei muuten ole narua mukana.

Kiitos raati. Heijastin on vähän kätköilyyn liittymätön kapistus, mutta semmoiselle kyllä on aina tarvetta. Geokätköilijä, kun usein liikkuu pimeällä tien laidassa. Mutta heijastimia nyt saa muutenkin. Kiva tietysti, että heijastimessakin on geokätköilyteema läsnä, vaikka tuskin sitä kovin moni huomaakaan. Ehkä geokätköilylogon muotoinen heijastin olisi näkyvämpi jos haluaa mainostaa geokätköilyä.

Raadin huomaama narun puuttuminen on kyllä iso ongelma. Mietin heti heijastimen nähtyäni, että voisipa laittaa tämän takkiin roikkumaan saman tien, mutta kun naru puuttuu, niin pitää nähdä vähän vaivaa itse ja sen seurauksena heijastin jää äkkiä laatikkoon pölyttymään. Kiven Alla -kaupan tuotekuvassa on metalliketju, jonka luvataan tulevan heijastimen mukana. Ehkä joulukalenteriin on päätynyt säästöversio heijastimesta tai sitten ketju on vain unohtunut matkasta.

Raadilta tuli myös hyvä idea, että heijastinta voi käyttää yökätkön toteutuksessa. Miksipäs ei! Tästä heijastimesta, kun kätköilijä heti tietää, että on löytänyt jotakin kätköilyyn liittyyvää.

Geoheijastin

Geokätköilyaiheinen heijastin maksaa Kiven Alla -kaupassa 3,50 €. Pikaisella googlailulla ei vastaavaa oikein muualta löytynyt, joten käyttäkäämme tätä hintaa kaikissa laskelmissa.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 3,50 €

Halvin hinta luukulle: 3.50€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 39,83 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 31,44 €

Alla aiemmat kirjoitukset ja muista taas huomenna tulla kurkkaamaan kanssamme seuraavaan luukkuun.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

2 comments

  1. Heijastimessa olisi pitänyt olla ketju valmiiksi kiinni. Pahoitteluni, että ketju puuttui. Toimitan puuttuvan ketjun sinulle.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.