Geojoulukalenteri – 23. luukku

Aatonaatto on jo käsillä ja lupaavasti pullottaa tämän päivänkin pussi (tai luukku). Mitähän sieltä löytyy..

..luukusta paljastuu XXL-kokoinen PET-putkilo eli paksupete. Jännästi tämä on läpinäkymätön ja vihreä sekä ravistettaessa kolisee. Otetaan raadin kommentit:

K (3 vuotta): Kätkönpönttö! (huutaa kovaan ääneen). Siellä on jotain sisälläkin. Jotain mustaa (kurkistaa sisään). Siellä oli tämmöinen pyöreä sisälläkin. Tämä on hyvä, kun pöntön voi vaihtaa paikalle, jos kätkö on mennyt vaikka rikki.

A: Hieno kuusenvärinen kätköpötkö. Oikein osuva geojoulukalenteriin. Kiva suklaapukki vielä sisällä. Nyt sitten vain piilottelemaan joulukätköä.

Jaa sitä pitäis kätköä piilottaa? Vastahan sitä tuli tehtyä Suomen kolmas AR-kätkö, nyt taasko pitäisi lähteä etsimään saturoiduilta kätkömailta purkin paikkaa? Toisaalta joulunpyhät ovat pitkät ja siinähän sitä aikaa on 🙂

Mutta niin, luukusta tosiaan paljastui vihreä XXL-PET-putkilo. Sen sisällä oli kivana bonusyllärinä vielä suklainen joulupukki. Ei kai suklaan tuoksu ole ehtinyt tarttua kätköpurkkiin? Kyllä XXL-PET aina normi PET-putkilon voittaa, vaikka aika usein tällainenkin näreenoksaan päätyy roikkumaan. Pitää pohdiskella saisiko tästä joskus kehiteltyä jotain hieman mielenkiintoisempaa.

Kiven alla -kaupassa en ole koskaan tällaista vihreää XXL-PET-putkiloa nähnyt kaupan. Kirkkas läpinäkyvä putkilo maksaa 1,90 €. Geo-Versandissa tämä kyseinen vihreä XXL-PET maksaa 1,30 €. eBayssa näyttäisi jättiputkilot olevan kalliimpia kuin kummassakaan mainituista geokätköilykaupoista, joten napataan Geo-versandin hinta tällä kertaa luukun arvoksi. Vielä ei ole muuten tullut yhtää lokikirjaa kalenterista. Saa nähdä tuleeko huomenna lokivihkoa PET-putkilon täytteeksi.

Luukun arvo: 1,30 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 80,19

Huomenna onkin viimeisen luukun vuoro. Otetaan kalenterin yhteenveto sitten paremmalla ajalla jouluaaton jälkeen.

Joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.