Geojoulukalenteri 2021 – luukku 15

Joulukuun 15. päivä oli melkoisen kiireinen, mutta ei koskaan niin kiire, etteikö ehtisi joulukalenterin luukkua availemaan raadin kanssa. Joten käydäänpä asiaan..

Tänään oli molemmat raatilaiset mukana avaamassa luukkua ja innostuksen määrä oli valtava. Heti Ryhmä Hau -kalenterin jälkeen suorastaan rynnättiin avaamaan geokätköilykalenterin luukkua. Vaan mitä sieltä paljastui?

Kommentit

K (6 vuotta): Tuli toinen semmoinen minkä voi kiinnittää paitaan. Tai johonkin. Eipäs, kun tämä taitaakin olla tarra. Me koitettiin tehdä tämä siihen sinun (W:n) kakkuun.

O (3 vuotta): Kortti. Sen voi liimata. Kätkö on kuvassa.


Kovin oli niukkasanainen raati tänään. Toisaalta kalenterista paljastunut esinekin oli ehkä hieman tylsä. Eli geokätköilylogotarrahan sieltä putkahti. Sinänsä kyllä tämän voi paitaan liimata ja päiväkoti-ikäiset usein tykkäävätkin tarroja paitaansa liimata. Itse kyllä liimaisin tämän vaikka kätköpurkkiin mieluummin. K taas kommentissaan viittasi W:lle leivottuun kakkuun, jolla onniteltiin tuoretta GIFF-voittajaa. Ja komea geocaching logo -koriste mokkapalojen päälle olikin taiottu. Kiitos vaan muu tiimi, olette eri taitavia leipureita ja mikäs se kivempaa kätköiltä palatessa, kun onnittelukakku odottamassa.

Kuvassa näkyvät mustat alueet ilmeisesti ovat se itse tarra ja päällimmäinen läpinäkyvä kerros vaan toimii apuna kiinnittämisessä. Kävi kyllä mielessä olisiko tämä sellainen lasten väliaikainen tatuointi. Sellainen muuten voisi olla hauska idea! Voisi väliaikaisesti tatuoida geokätköilylogon käsivarteensa. Tai miksei otsaansa. Geokätköilyn tosissaan ottavat toki tatuoivat logon ja matkaajakoodin oikeasti. Ja kun ideoinnin vauhtiin päästiin, niin miksei vaikka johonkin megatapahtumaan voisi olla siirtokuvana tatuoitava megan logo, jonka voisi ottaa käsivarteen.

En nyt vielä ruvennut tätä luukusta tullutta tarraa testaamaan, kun ei ollut mielessä sopivaa kohdetta, mihin tarran liimaisin. Kuten sanottu, todennäköisimmin liimaisin tämän kätköpurkkin ellei sitten K tai O välttämättä tätä haluaisi tarravihkoonsa. Mutta hieman vaikutti, ettei tämä ehkä ole maailman laadukkain tarra, mutta voin hyvin olla myös väärässä.

Vaan paljonkos tällainen geokätköilytarra maksaa? Cache-Cornerissa ei ole valikoimissa tätä tarraa, joten tarkempaa selvyyttä tuotteen syvempään olemukseen ei nyt saada. Hieman vastaava tarra maksaa 3 €. Kiven Alla -kaupassa taas on omanlaisensa tarra 3,90€. Ehkä tämä voisi sitten olla sen 3 € arvoltaan.

Luukun arvo: 3,00 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 88,42

Huomenna on vuorossa kuudestoista luukku. Kurkataan sinne taas yhdessä raadin kanssa.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.