Geojoulukalenteri 2021 – luukku 9

Joulukuun 9. päivä ja jälleen aukeaa uusi luukku geojoulukalenterista. Viimeinen yksi numeroinen luukku. Pukin vierailu on enää reilun kahden viikon päässä. Lievä joulupaniikki yleensä alkaa näillä huitteilla hiipimään. Mutta ei anneta tilaa sille nyt vaan avataan tämän päivän luukku.

Tänään raadissa oli hieman ohuutta ja vain K osallistui luukun avaamiseen ja siten kommentit vain siltä suunnalta. Mutta K oli sitäkin enemmän juttutuulella tänään.

Kommentit

K (6 vuotta): Öö… kato mikä tää on? Onkohan tämä 3D printterin lankaa? Näyttää vähän siltä, mutta ei se kyllä oo kuitenkaan sitä. Taidan kyllä nyt tietää mikä tää on! Kun narun solmii tähän päähän niin se pysyy kiinni. Ja sit jos on joku pieni kolo, mihin ei lastenkaan sormet mahdu, niin voidaan käyttää tätä magneettia ja ottaa kätkö piilosta. Naru on kyllä niin pitkä, että se riittää varmasti. Ylettyy varmasti tällä.
* Lähtee kokeilemaan magneettia*
On tämä magneetti! Tarraa tosi hyvin. Jos koittaa vaikka tähän meidän jakkaraan, niin koko jakkara liikkuu ennen kuin magneetti irtoaa. Sitä ei saa melkein millään irti. Paitsi jos on hyvin voimaa.

Mitenköhän tämä toimii jos on metalliputki ja sen sisällä kätkö, kun tämä ottaa reunoihin kiinni?”

No olipas K:lla tänään analyyttinen ote hommaan. Ei tässä jää aikuiselle juuri muuta kuin todeta, että juuri näin se on. Luukusta tuli siis kuvan mukainen magneettityökalu ja kyllä kokeneenkin kätköilijän mielestä varsin ilahduttava yllätys. En muista tällaista työkalua nähneenikään aiemmin ainakaan suomalaisten kätköilykauppojen valikoimissa. Ehkä palaamme myöhemmin asiaan tämän tiimoilta, kun olemme ehtineet tätä kokeilla käytännössä.

Entäpä mikä on tämän luukun rahallinen arvo? Kuten todettua suomalaisten kauppojen valikoimissa en muista tällaista nähneeni. Cache-Cornerin sivulta löytyy tämä tuote hintaan 2,95 €. Ihan ei selvinnyt kuuluuko tuohon hintaan myös naru, mutta narulla ei nyt merkittävää hintaa ole. AliExpressistä en lähtenyt tätä hakemaan, mutta jos joku tällaisen sieltä löytää, niin vinkatkaapa vaikka kommenteissa. Tällä kertaa siis mennään tuolla 2,95€ arvolla.

Luukun arvo: 2,95€

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 44,18

Huomenna on vuorossa kymmenes luukku. Muista siis tulla kurkkaamaan kanssamme, mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.