Geojoulukalenteri 2021 – luukku 7

Joulukuun 7. päivä tiistai ja viikon virallinen maanantai. Tai ainakin kovasti tuntui eilen sunnuntailta. Mutta pulinat sikseen ja avaamaan tämän päivän luukkua. Geojoulukalenteri 2021 – luukku 7 mitä siellä onkaan?

O lähti jo aikaisin aamusta edesottamuksiinsa, joten K ja W saivat avata luukkua kaksistaan. Avasimme luukun ja mitä ihmettä? Luukun sisältö oli tyhjä. Mitäs raati (tai siis K) tästä sanoo?

Kommentit

K (6 vuotta): Tyhjä! Ei siellä ole mitään. Mää taidan tietää, mitä on käynyt. Nakertaja on tainnut käydä avaamassa sen salaa ja vienyt yllätyksen.”

No näinhän sen täytyy olla. Jos joku ei tiedä mikä on nakertaja, niin tästä voi saada jotakin osviittaa. Taustana siis se, että meillä on aiemminkin käynyt nakertaja kylässä varastamassa pääsiäismunia ja tällöin on lapset saaneet niitä etsiä.

Näin aikuisesta näkökulmasta tarkasteltuna, vaikka nakertajateoria on hyvä, niin epäilen enemmän sitä, että luukussa on ollut jokin litteä esine, joka on luiskahtanut kalenterin pahvikuoren välistä kuljetuksen aikana johonkin toiseen luukkuun eli myöhemmin olisi luvassa kaksi esinettä. Tai sitten pakkausvaiheessa on tullut virhe ja tämä luukku on jäänyt tyhjäksi. Joka tapauksessa kyseessä oli luukku, joka pääsi yllättämään täysin – tätä en osannut odottaa.

Luukun arvo: 0,00 €

Kalenterin arvo yhteensä tähän mennessä 38,73

Huomenna on vuorossa kahdeksas luukku. Ehkäpä huomenna käy hieman parempi tuuri ja luukusta paljastuukin jotain. Muista tulla kurkkamaan kanssamme mitä sieltä paljastuu.

Vuoden 2021 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.