Geojoulukalenteri – luukku 11

Tänään alkaa 3,2,1, go -haastekampanja eli sitähän voi vaikka tänään heti aloittaa ja käydä purkilla. Niin tekee moni varmasti riippumatta haasteesta. Mutta ennen purkille säntäämistä on syytä avata geojoulukalenteri – luukku 11.

Tämän päivän pussukka on pulskin tähän mennessä. Siellä on varmasti jotain isoa ja jännittävää. Kurkataanpa… Geokätköilijän varustepussukka. Mitäs mieltä raati on?

Kommentit

K (4 vuotta): Geokätköilyreppu. Aika pieni, mutta silti se on vaan reppu. Ei ole mitään sisällä. Ehkä toisen vetskarin takana on. Ei täälläkään ole mitään. Jos on niin paljon varusteita, joita tarvii, niin niitä voi laittaa tänne ja ottaa mukaan kätkölle. Heijastimen, joka tuli joulukalenterista, voisi laittaa tähän reppuun kiinni roikkumaan, jos siinä vain olisi naru. Minulla on kyllä isompi reppu. Isompaan reppuun mahtuis vähän enemmän varusteita kuin tähän.

A: Muhkea luukku. Hieno pieni reppu vai onko se vyölaukku? Sinne saa kätevästi kaikki tavaransa talteen. Vaikuttaa laadukkaalta ja kaksi isoa taskua. Saa kiinni useammasta kohtaa, joten varmasti löytyy sopiva kiinnitystapa. Ei muuta kuin GPS mukaan ja menoksi kätköille.

Aivan – parempi puhua pienestä repusta tai varustepussukasta, ettei 90-luvun eläneille tule pahoja mielleyhtymiä vyölaukuista. Vaikka taitaa ne taas olla ok, jos ei jees. Varustepussukka on kyllä tarpeellinen ellei sitten ole taskuja tarpeeksi matkassa, jotta tavarat mahtuvat niihin. Syksyllä ja talvella kätköillessä usein taskutila ei ole ongelma, koska takki tarjoaa lisätaskuja. Kesällä taas T-paitasillaan purkkeja kiertäessä usein tulee tarve lisäsäilytystilalle ja siihen tämä voisi olla passeli. Se pitää vielä pidemmällä testaamisella selvittää, että ahdistaako varustepussukka vyöllä autossa istuessa vai miten pussukkaa kannattaisi pitää. Repun olkahihnassa kenties? Mutta se jää myöhemmän testauksen varaan.

Hinnan arviointi tuotteelle onkin hankalampi tapaus. Geokätköilijän apuvälinesetti maksaa Kiven Alla -kaupassa halvimmillaan 34,90 € mutta siinä on mukana paljon muutakin kuin vain varustepussukka. Siitä löytyy, pihtejä, pinsettejä, magneettipoimin, peiliä ja joulukalenteristakin jo tullut Uni Power Tank -kynä. Tulisikohan kalenterista lopulta täysi varustesetti? Sehän olisi hauskaa.

Kiinan kaupasta etsimällä löytyy jotakin vastaavaa, mutta ei ihan samaa tuotetta. Kaksitaskuinen ja kännykkäpaikalla varustettu pussukka maksaa postikuluineen 7,08 €. Kiinalaisten laadusta ei ole takeita ja Kiven Alla -pussukka vaikuttaa ainakin varsin laadukkaalta. Jos ajatellaan, että varusteet ovat hieman vaihtelevan hintaisia muutamasta eurosta 5-6 euroon, niin ehkä pussukan arvo Kiven Alla -setissä on jotain 15 euron luokkaa. Käytetään tätä arviota kalenterin arvon arvioinnissa.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 15,00 (arvio!) €

Halvin hinta luukulle: 7,08€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 54,83 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 38,52 €

Huomenna joulukalenteriseikkailumme saapuukin jo puolivälin läpsäytyspaikalle.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.