Geojoulukalenteri – luukku 15

Geojoulukalenteri – luukku 15. Tänään kalenterin pussukka on jälleen kovin litteä, mutta rapisee lupaavasti. Sen verran on kuulo harjaantunut, että osaan jo pelkästä äänestä arvata mitä siellä on. Ehkä näitä ei pitäisi analysoida etukäteen jännityksen maksimoimiseksi. Mutta kurkataanpa nyt..

Luukusta löytyi matkalainen! Eikä ihan tavallinen travel bug -lätkä vaan geokätköilylogolla varustettu travel tag. Arvon raati, pisteenne. Eikun siis kommenttinne..

Kommentit

K (4 vuotta): Tommonen tuli ja varmaan on muutakin (tutkii pussin pohjaa). Ei ollut mitään muuta. Tämmönen hyvä, jonka saa matkaan. Geokolikko. Voi laittaa kätköön ja sitten se menee siitä kätköstä toisee kätköön ja muut geokätköilijät näkee ja vie sen uuteen kätköön. Ja se on tosi hyvä, että sen voi laittaa matkaan, niin se ei jää kotiin pyöriin. Ja sitten O ei voi syödä sitä, kun se on matkassa. Tämä näyttää geokolikolta, mutta se on oikeasti matkalainen.

A: Ehdoton joulukalenterin luukku. Tähän voi laittaa, vaikka poron kiinni ja matkaan Rovaniemelle. Vielä ehtii ennen joulua.

No niin, huomio Rovaniemen seudun kätköilijät, matkaaja tulossa. Oisko jollakin lainata poroa? Ja tosiaan kiva, että luukusta tulee jotakin, mikä ei jää kotiin pyöriin 🙂 Hienosti ajateltu K:lta, kuten pikkuveljen suojelullinen näkökulma myös.

Matkaajat ovat kivoja. Jotenkin nykyään sitä liian usein ne jättää pöytälaatikkoon, kun ne on niin kivoja ja purkeista ne liian usein katoaa. Ehkä tämän voisi taas laittaa matkaan ja katsoa koska se katoaa.

Kiinan kauppa ei matkalaisia tarjoa, joten sen voi unohtaa. Kiven Alla -kaupassa matkalainen maksaa 5,90€. Muutamilta ulkomaailaisilta geokätköilykaupoilta löysin vastaavan matkalaisen ja hinnat vaihtelivat 5-7 euron välissä. Eli Kiven Alla on varsin kilpailukykyinen tässä asiassa muihin toimijoihin nähden. Ulkomailta postikulut vielä usein kasvavat, joka tasoittaa eroa kotimaisen toimijan hyväksi. Joten käytetään 5,90€ hintaa kummassakin laskennassa.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 5,90 €

Halvin hinta luukulle: 5.90€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 78,63 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 50,57

Huomenna jatketaan taas joulukalenterin parissa. Enää muuten yhdeksän yötä jouluun.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.