Geojoulukalenteri – luukku 23

Aatonaatto. Huomenna onkin jo joulu. Joillain on tänään vielä työpäivä ja jotkut ovat jo vapaalla. Onneksi kuulumme jälkimmäiseen porukkaan. Avataanpa geojoulukalenteri – luukku 23.

Pussukka on tänään niin lättänän littana, kun olla ja voi. Joku kortti siellä on. Ehkä lahjakortti Kiven Alla-kauppaan? Ei, siellä on tarroja. Raati mitä mieltä? Tuleeko käyttöön vai meneekö K:n tarrakirjaan?

Kommentit

K (4 vuotta): Geokätköilytarroja. Voi laittaa geokätköilypurkkiin yhden tällaisen tarran. Vaikka siihen pulttikätköön mikä tuli kalenterista. Sitten kaikki tietää, että se on geokätkö.

A: Näillä saa purkkinsa merkattua. Helpottaa etsijän työtä.

Pussista tosiaan tuli G-logolla varustettuja minitarroja arkillinen eli 8 kpl. Näillä voi merkata kätköpurkkinsa piilottaessa kätköä tai sitten itselle tuli mieleen, että näitä voisi käyttää kätköpaikan merkkaamiseen tai vaikkapa kätköilijän johdattamiseen kätköpaikalle. Tekisi sellaisen seikkailuradan, joka johtaa kätkölle. Siinä tosin pitää miettiä, miten koordinaattien ja GPS:n käyttö toteutuu, jos sellaista kätköä rupeaa piilottamaan. Eli ei ainakaan ihan vielä liimata näitä K:n tarrakirjaan.

Kiven Alla -kaupassa tarra-arkin hinta on 1,50 €. Vastaavia tarroja ei muualta saa. Tietysti itse teettämällä voisi päästä halvempaan hintaan, mutta tilausmäärä pitäisi ehkä olla isompi. En ruvennut pyytämään tarjousta tarroista tätä varten, joten halvin hintakin on nyt sitten 1,50€.

Geojoulukalenteri – luukku 23:n arvo Kiven Alla -kaupassa: 1,50 €

Halvin hinta luukulle: 1,50 €

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 128,43 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 93,58

Huomenna onkin jouluaatto ja sitä myöden viimeisen luukun vuoro. Mitähän Grande Finale -luukusta paljastuu? Toivottavasti jotakin mahtavan hienoa. Jos vain joulutohinoilta ehdit, niin kurkkaa toki blogiin huomennakin.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.