Geojoulukalenteri – luukku 18

Eilen illalla HQ ilmoitti mahtavan uutisen: Locationless tekee paluun. Heti, kun tästä toivuimme, niin avasimme Geojoulukalenteri – luukku 18. Kurkataanpa mitä sieltä löytyi. Alla olevaan kuvaan liittyen muuten pitää vielä mainita, että K sai kirjeen itse joulupukilta 🙂

Pussukassa on jotain lättänää ja isoa. Logivihko! Eikä mikä tahansa logivihko, vaan vedenkestävästä RitR-paperista tehty vihko. Mitäs mieltä raati on tästä?

Kommentit

K (4 vuotta): Tämmönen geokätköilyvihko, mutta vähän isompi. Tähän mahtuu enemmän nimiä. Tää on kyllä tosi hyvä. Aika moni ehtii kirjoittaa nimen tähän ennen kuin on täys.

A: Isompi vihko. Hyötykäyttöön tulee. Oli vihdoin RitR-vihko, kun viimeksi oli joku muu. Hyvä laadukas vihko.

Aivan oikein. Laadukkaalle logivihkolle on aina käyttöä. Sellaisen kanssa ei tarvitse käyttää edes minigrippiä, joka suotta vaan hautoo vihkoa, jos kosteutta pääsee minigrippiin. Toisaalta kyllä, joskus minigrip voi pelastaa vihkon. Mutta joka tapauksessa tällainen vihko ei mene muusiksi kovissakaan olosuhteissa vaan pysyy käyttökelpoisena.

Kiven Alla -kaupan valikoimista ei tällä hetkellä löydy tätä jouluisen oranssia RitR-vihkoa, mutta saman kokoinen mustakantinen vihko löytyy hintaan 6,90€. Pikaisella Google-haullakaan ei löytynyt halvempaa vaihtoehtoa. Käytetään siis tuota hintaa laskelmissa.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 6,90 €

Halvin hinta luukulle: 6,90 €

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 101,33 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 68,37 €

Kiven alla -hinnoin kalenteri ylitti jo ostohintansa. Ehkä saatetaan siis päätyä Kiven Alla -kaupan ilmoittamiin lukemiin. Halvin hintakin lähenee kovaa vauhtia kalenterin hintaa. Mitähän huomenna luukusta tulee?

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.