Geojoulukalenteri – luukku 7

Geojoulukalenteri – luukku 7 on koristeltu piparipoika tarralla ja pussikin pullottaa lupaavasti. Mitähän tällä kertaa luukusta paljastuu?

Sieltähän löytyi paksu-Pete PET-putkilo. Raati jo malttamattomana odottelee kommenttien kanssa, joten olkaa hyvä.

Kommentit

K (4 vuotta): Jotain isoa varmaan täytyis tulla, kun pussi on noin paksu. Mitähän tänään tulee? Tämmönen, se on geokätkö. Ei ollut muuta kuin tämmönen geokätköilypurkki. Tänne voi laittaa kätköilymerkin ja logivihkon purkkiin sekä semmosia matkailijoita.

A: Siitä sitten vaan kätköä piilottamaan. Hyvän kokoinen purkki.

Kiitos raati! Kyllähän tämän kelpaa piilottaa sinne minne meinaa tavallista PET-putkiloa tuupata. Mukavampihan se on tämmönen hieman isompi versio löytää, kun teoriassa tähän mahtuu pienet matkalaiset ja kolikot. Vaan eipä näissä yleensä maastossa ole mitään vaihtotavaroita ollut. Logivihkohan tästä vielä puuttuu, mutta saa nähdä paljastuuko sellainen jostain myöhemmästä luukusta? Ehkä huomenna?

Paksu-PETe maksaa Kiven Alla-kaupassa 1,90€. Vartin tutkimusten perusteella ei eBaysta tai muista Kiinan kaupoista löytynyt tätä isompaa PET-putkea yhtään sen halvemmalla. Saksalaisista kaupoista tätä löytyy, mutta postikulujen kanssa hinta nousee joka tapauksessa suomalaista vaihtoehtoa korkeammalle. Joten käytetään tässä laskelmassa tuota 1,90€ hintaan nyt kaikkialla.

Luukun arvo Kiven Alla -kaupassa: 1,90 €

Halvin hinta luukulle: 1.90€

Kalenterin arvo Kiven Alla -hinnoin yhteensä tähän mennessä 30,54 €

Halvin mahdollinen hinta tähän mennessä yhteensä: 24,44 €

Huomenna vietetään jo toista adventtia ja avataan luukku numero 8. Alla ensimmäisen viikon kaikki luukut, jos vaikka missasit jonkun.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.