Joulukalenteri tulee taas!

Varma joulun merkki on se, kun joulusuklaat ja muut tykötarpeet ilmestyvät markettien hyllyille syyskuussa. Emme kuitenkaan täällä blogin toimituksessa innostu joulun mainostamisesta aivan niin varhain. Nyt kun marraskuu on jo puolivälissä on ehkä syytä nostaa esiin, että joulukalenteri 2019 aukeaa joka päivä joulukuussa aina jouluaattoon asti.

Viime vuonna avasimme saksalaisen joulukalenterin luukkuja blogissa 1 / päivä -tahtia. Saattaa olla, että Kiven Alla -verkkokaupan toimistolla on ilmeisesti viime vuonna luettu blogia tarkasti, sillä haastoimme heidät tekemään kunnollisen joulukalenterin. Saksalainen kalenteri jätti vähän huonon maun, koska osa luukuista paljastuneista tavaroista oli suoranaista roskaa. Toisaalta kuinka hienoa on, että on olemassa geokätköilyaiheinen joulukalenteri!

Joulukalenteri 2019

Hankimme siis Kiven Alla -verkkokaupan joulukalenterin ja rakkaat lukijat pääsette taas mukaan avaamaan luukkuja kanssamme. Tietysti jos haluaa avata ihan fyysisiä luukkuja itse, niin vielä ehtii ostaa itselleen Kiven Alla -verkkokaupan adventtikalenterin. Ainakin jos ei tilaa Postilla, sillä postin lakko voi hidastaa toimitusta ratkaisevasti.

Hintaa kalenterilla on 99 € eli ihan halpa se ei ole. Kiven Alla -kauppa lupaa, että luukuista paljastuu geokätköilytavaraa 140 euron edestä. Toivotaan, että tänä vuonna geokätköilytavara on laadukasta. Toisaalta yleensä Kiven Alla -kauppaan on voinut luottaa. He ovat tavanneet ottaa valikoimiinsa vain laadukasta tavaraa.

Kiven Alla -kaupan kalenteri koostuu viime vuotisen kalenterin tapaan 24:stä ruskeasta pussista. Tällä kertaa tosin tavarat eivät ole sekaisin kaupasta tulevassa pahvilaatikossa, vaan tavarat on valmiksi pakattu pusseihin ja pussit on niitattu kiinni sekä sinetöity tarralla. Vaikka ruskeat paperipussit eivät hyviä muistoja viime vuodelta herätä, niin on Kiven Alla onnistunut mahduttamaan kaikki tavarat pussien sisään (toisin kuin viime vuoden kalenterissa).

Ruskeista pusseista Kiven Alla -kauppa vinkkaa askartelemaan jotakin. Viime vuonna meillä pussit päätyivät mahtavan hienoon joulutähteen. Pitääpä pyytää, jos A viitsisi kirjoittaa pienen ohjeen, miten pusseista voi sellaisen askarrella.

Osa pusseista on litteitä ja osa pullistelee lupaavasti. Jännä nähdä mitä luukuista paljastuu. Kiven Alla -verkkokaupan sivulla on listattu osa kalenterin sisällöstä ja ainakin travel tagia, apuvälinesettiä, Power tank -kynää ja vedenkestävää lehtiötä on luvassa. Ai hitsi, oispa jo joulukuu ja pääsisi avaamaan luukkuja.

Vuoden 2019 joulukalenteria käsittelevät kirjoitukset:

4 comments

  1. Terve Laura,
   Ihan aiheellinen huoli sinänsä sinulla. Tosin en tiedä, onko se kaupallista yhteistyötä jos itse ostan tuotteen ja arvioin sen? Olisihan se kiva tietty jos joku sponssais mulle nää jutut niin säästyis rahaa. Kun ei ole mainoksiakaan tässä blogissa, niin eipä tämä minulle tuota muuta kuin (joskus) hyvän mielen 🙂 Mutta kieltämättä joskus olen saanut lainaan tuotteen esim. GPS:n, arvioinut sen ja sitten palauttanut. Ehkä niissä voisi olla maininta. Toisaalta onko sekään nyt kaupallista yhteistyötä, kun en saa palkintoa arviosta. Vinkkejä otetaan vastaan aiheen tiimoilta.

   1. Jes, kiitti. Tuolta löytyikin varsin selvä kohta tähän tilanteeseen:
    ” Harrastusbloggaajaa ei velvoita suoraan kuluttajansuojalainsäädäntö tai Journalistin ohjeet, mutta mainostava yritys on siitä huolimatta vastuussa lainsäädännön noudattamisesta blogin kautta markkinoidessaan. Bloggaaja, joka suosittelee yritykseltä saamiaan tuotteita, palveluita tai muita vastikkeettomia etuja blogissaan, markkinoi tosiasiassa yrityksen lukuun, vaikka bloggaajalla ei olisikaan velvollisuutta kertoa tuotteesta blogissaan.”

    Eli tässä ei ole kyse vastikkeettomasta edusta, kun olen ostanut tuotteen, joten kaikki on kunnossa. Ehkä pitäs alkaa kinuamaan Kiven Alla-kaupalta sponssia

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.