Lackeyt UrbanHEL Megan haastattelussa

UrbanHEL -megaa vietettiin elokuun lopussa Helsingissä. Paikalla oli myös Lackeyt Captain_Cookie ja hleeful, joita haastateltiin megassa. Tällä kertaa striimauslaitteet jäivät minulta kotiin, koska olin liikenteessä kevyesti “liftaamalla” ja julkisilla, joten kuvan- ja äänenlaatu videolla ei aiheuta hurraa huutoja. Mutta onpahan kuitenkin tallenne tästä haastattelusta, joka on nähtävissä alla.

Haastattelussa Lackeyt kertovat tietojaan Suomesta ja vastaavat ikuisuuskysymykseen siitä, milloin haastekätkö pitää logata: löytöpäivänä vai haasteen täyttymispäivänä. Toivottavasti tämän myötä väittely tuon asian tiimoilta voidaan lopettaa.

2 comments

  1. “milloin haastekätkö pitää logata: löytöpäivänä vai haasteen täyttymispäivänä. Toivottavasti tämän myötä väittely tuon asian tiimoilta voidaan lopettaa.” Eli kun haastepurkilla tulee käytyä ja kirjattua Note tyyliin: “nimimerkki tänään kirjattu, mutta haasteen ehdot eivät täyty vielä”, niin siinä vaiheessa kun aikanaan, ajan myötä, ehkä jopa muutaman vuodenkin jälkeen, ehtovaatimus tulee lopulta oman kätköilystatistiikan mukaan täyteen, niin aikaisempi note muutetaan löydöksi, samalle aikaisemmalle päivämäärälle. Ja mainittuna perusteluna on, että vanhan noten find:ksi muuttaminen kykenee kertomaan kätkön taannoisesta tilasta jotain sellaista olennaista, josta kätkönomistaja on juuri “tänään”, ehkä siis vuosiakin myöhemmin, mahdollisesti kiitollinen. Tämähän selvensi tilanteen oikein hyvin 😉

    1. Niin kyllähän siinä notessa voi kätkön tilasta hyvinkin kertoa jotain hyödyllisyä vierailuhetkellä. Se, että se note vaihtuu found itiksi myöhemmin ei muuta tuota mitenkään.

      Enemmän harhaanjohtavaa on se, että purkki on vaikka kadonnut ja samaan aikaan sataa uusia löytöloggauksia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.