Wheel of Challenges – Syyskuun haaste

Huhtikuusta alkanut Wheel of Challenges -souvenirkamppis on vihdoin tullut viimeiseen haasteeseensa. Haasteen viimeisen kuukauden aikana on tarjolla kaksi uutta souveniria.

Tiimityötä miiteissä

Syyskuun haaste on nimeltään Teamwork Makes the Dream Work eli vapaasti kännettynä tiimityö tekee unelmista totta. Tällä kertaa suositaan geokätköilyn sosiaalista puolta eli miittejä. Syyskuun 4. – lokakuun 2. päivän välisenä aikana on tarkoitus kerätä leaderboardilla pisteitä ja pisteitä on tarjolla alla olevan taulukon mukaisesti.

Mitä?Pisteitä
Osallistuminen miittiin75
Osallistuminen CITOon75
Löytö kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä50
Suosikkipisteen saaminen omalle kätkölle50
Löytö miltä tahansa kätköltä25

Tällä kertaa siis Adventure Labien lokaatioista ei ole tarjolla pisteitä ollenkaan. Ensimmäinen helpompi souvenir heltiää keräämällä 100 pistettä ja toinen vaikeampi 1000 pisteellä.

Eli ei muuta kuin suunnittelemaan omaa eventtiä. Vielä hetken ehtii piilottaa tuolle jaksolle ja uusimman kätkötarkastajien linjauksen mukaan miittejä on mahdollista pitää vaikka joka päivä. Aiemminhan Suomessa on noudatettu linjausta, että kukin kätköilynimimerkki saa pitää miitin korkeintaan joka kolmas vuorokausi. Tällä on pyritty hillitsemään tiettyjen alueiden tukkeutumista jokapäiväisistä miiteistä. Kätkötarkastajat ovat päättäneet luopua tästä linjauksesta 1.9.2023 alkaen. Jatkossa miittejä saa pitää max. 1 kpl/vrk/nimimerkki. Tällöin on mahdollista esimerkiksi reissatessa pitää miitti useammassa kunnassa vaikka peräkkäisinä päivinä. Uusi linjaus on voimassa toistaiseksi – jos miittien kanssa ruvetaan pahasti kikkailemaan, niin voi olla, että linjausta taas muutetaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.