Tornion Luonnostaan Villi -mega siirtyy ensi vuoteen

Aivan kuten aiemmin kävi Vuokatin Siniset Ajatukset -megan kanssa, siirtyy myös Tornioon kaavailtu Luonnostaan Villi -megatapahtuma vuodella eteenpäin. Uusi tapahtumapäivämäärä on 23.7. 2022. Tapahtuman järjestäjät ilmoittivat asiasta alla olevalla tiedotteella.

Hei kaikki luonnostaan villit ja megaan ilmoittautuneet!

Megan suunnittelun johtoryhmä on alueen johtavien lääkäreitten suositusten johdosta joutunut siirtämään Megan ajankohtaa vuodella eteen päin. Uusi aika on la 23.07.2022 ja paikka pysyy samana eli Laivakankaan ravirata Torniossa. 

Tämän päätöksen taustalla on tietenkin COVID-19 -pandemia. Meistä kukaan ei pysty sanomaan, mikä pandemian tilanne alueellamme on heinäkuun lopulla. Tämä siirto on varotoimenpide, jonka kanssa joudumme nyt elämään.

Toivon mukaan tilanne on rauhoittunut vuoden 2022 kesällä ja pystymme järjestämään entistä paremman Megan. Toivomme, että jokainen joka on suunnitellut tulevan Megaan pääsee tulemaan viimeistään ensi vuonna. Mielenkiintoisia kätköjä, paikkoja ja tapahtumiakin Meri-Lapin alueella on tälläkin hetkellä, joten jokainen on tietenkin tervetullut Meri-Lappiin myös tänä kesänä. 

Majoitusvarauksia tehneet voivat olla yhteydessä omaan majoitusliikkeeseen ja sopia jatkoista. Perämeren kansallispuistoon ja muihin lähisaariin on mahdollista päästä Megan peruutuksesta huolimatta. 

Megan nettisivuja www. luonnostaanvilli.fi päivitetään.

Luonnostaan Villi -tapahtuman johtoryhmä

Pettymys on tietenkin valtava, kun jo toinen mega tältä vuodelta siirtyy vuodella eteenpäin, mutta tilanne on tietenkin hyvin ymmärrettävä. Suuren tapahtuman järjestämisen kanssa on hankala edetä, kun tilanteeseen liittyy suurta epävarmuutta, vaikka tällä hetkellä pandemiatilanne onkin menossa hyvään suuntaan. Toisaalta esimerkiksi ulkomailta saapuvia megavieraita olisi tänä kesänä varmasti aiempaa vähemmän.

Nyt sitten kaikkien katseet kääntyy kohti Lahtea ja Puusta Pitkälle -megaa, joka on kaavailtu järjestettäväksi 7. elokuuta Lahden Sibeliustalon metsähallissa. Toivottavasti edes tämä mega päästään järjestämään suunnitellusti. Hieman kyllä hirvittää, sillä viranomaiset ovat olleet suopeita nimenomaan ulkotiloissa järjestettäviä tapahtumia kohtaan ja vaikuttaisi siltä, että Lahden mega järjestetään sisätiloissa. Toivotaan kuitenkin, että edes yksi megatapahtuma saataisiin tällekin kesälle 🤞🏻

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.