Vuoden 2021 souvenireja

Geocaching HQ on vahvistanut joukon vuoden 2021 souvenireja. HQ myös ilmoitti, että heillä on muutamia ylläreitä varastossa ja ensimmäinen niistä julkaistaisiin jo ensi viikolla. Nähtäväksi jää tuleeko sieltä joku kampanja vai kenties souvenir jollekin hassun hauskalle päivälle, kuten esimerkiksi 12. 02. 2021, joka on siis palindromipäivämäärä.

Tässä siis tähän mennessä varmistuneet souvenirit vuodelle 2021:

  1. Cache In Trash Out®, kevätkausi: 1.3. – 31.5. Osallistumalla CITO:oon saa tämän souvenirin
  2. Blue Switch Day: 30.4. – 2.5. Etsimällä minkä tahansa kätkön saa GPS-häirinnän poistamisen vuosipäivää juhlistavan souvenirin.
  3. Kansainvälinen geokätköilypäivä: 21.8. Tämäkin etsimällä mikä tahansa kätkö tai osallistumalla miittiin tai CITOon.
  4. Cache In Trash Out®, syyskausi: 1.9. – 30.11. Osallistumalla CITO:oon.
  5. Kansainvälinen Earthkätkö-päivä: 9.-10. 10. Etsimällä Earthkätkön.
  6. Hyvästi 2021: 31.12. Etsimällä minkä tahansa kätkön tai osallistumalla miittiin.

Näiden lisäksi Geocaching HQ on luvannut taas uusia maakohtaisia souvenireja 12 kappaletta pitkin vuotta. Yksi per kuukausi tahtia. Ja toki megoista – mikäli niitä vain voidaan järjestää – saa souvenirin.

Mikäli haluat nämä souvenirit omaan kalenteriisi, katso tämä aiempi kirjoitus.

Kuinkahan käy?

COVID-19 pandemia on edelleen maailmalla ja meillä Suomessakin vallalla ja tätä kirjoittaessa tammikuussa 2021 ei Suomessa esimerkiksi tapahtumia julkaista. Niinpä mietityttää, kuinka esim. kevätkauden CITOille käy: päästäänkö niitä järjestämään? Toki rokotukset ovat jo käynnissä, mutta kuten uutisista olemme saaneet lukea, ne etenevät tuskaisen hitaasti ja voi olla että on kesä tai syksy ennen kuin valtaosa on saatu rokotettua.

Voi siis olla, että muutosta päivämääriin on tulossa, koska vaikka Suomessa tilanne olisikin hyvä, ei se välttämättä ole sitä ympäri maapalloa ja geokätköily on kuitenkin kansainvälinen harrastus. Luulisi HQ:n myös huolehtivan, että riippumatta missä päin maailmaa kätköilet, niin pystyt yhtälailla souvenireja tienaamaan.

2 comments

  1. Palindromipäivämäärää voi sekoittaa vähän se, kun meillä helmikuun 12. on se 12022021, kun taas jenkeille 12022021 on joulukuun 2., he kun merkitsevät päivämäärän kk/pv/vuosi. Ehkä tuleekin anagrammipäivä ;)!

    1. Joo se voi hyvin olla, ettei HQ:ssa osata tuota palindromipäivää hoksata. Ja niinhän se tosiaan oli, että se souvenir tuli uudesta Locationless-kätköstä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.