Sivusto jatkaa toimintaansa aprillipilasta huolimatta

Eilinen juttu sivuston muuttumisesta paperilehdeksi oli tietenkin aprillipilaa. Vaikka olisihan se nättiä, jos olisi olemassa suomenkielinen kätköilylehti. Mutta sellainen ei taida olla taloudellisesti kovin kannattavaa toteuttaa, ellei sitten joku halua uutta harrastusta lehdentekemisestä itselleen. Ja jos joku semmosen haluaa tehdä, niin minulla on valmis lista kiinnostuneista (joskin aprillatuista) kätköilijöistä. No okei, lupaan tuhota tiedot, enkä jaa kenenkään sähköpostiosoitetta eteenpäin.

Kaikki, jotka kuitenkin haluaisivat ilmoituksen suoraan sähköpostiinsa uusista kätköilyuutisista, tuotetesteistä, haastatteluista, megaennakoista, jne. kannattaa ryhtyä tämän sivuston seuraajiksi sähköpostilla. Tuosta alta löytyy kenttä, johon voi syöttää sähköpostiosoitteensa ja sen jälkeen painaa “Seuraa”-nappia, niin sitten saa aina uusimmat jutut tulevat suoraan sähköpostiin, eikä tarvitse erikseen käydä kääntymässä tällä sivustolla, jotta tietää, onko jotain oleellista tapahtunut. Suosittelen lämpimästi. Emme spämmää koskaan mitään ylimääräistä, joten sitä ei ole pelkoa.

Sivuston alaosasta löytyy tällainen tilauskenttä.

Tietenkin, jos tykkää seurata lempparisivustojaan Facebookin tai Twitterin kautta, niin tämä sivusto löytyy myös näistä palveluista ja sinne tulee myös ilmoitukset uusista kirjoituksista. Ja olisi kiva, jos kertoisit tästä sivustosta myös kavereillesi, jotka eivät välttämättä vielä tätä sivustoa seuraa ja ovat pihalla geokätköilymaailman tapahtumista, kuten siitä, miksi Classic App lakkasi toimimasta tai, että premium-jäsenyys olisi tarjolla puoleen hintaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.