Signaalin labyrintti – osa 4

Jos joku vielä muistaa, niin huhtikuun alussa starttasi koko vuoden kestävä souvenir-kampanja Signaalin labyrintti. Jälleen ensi maanantaina 3. lokakuuta alkaa taas kampanjan seuraava vaihe ja Signal-sammakolla on uusi labyrintti selvitettävänä ja siten myös kaksi uutta souveniria tarjolla. Jos sinulla ei vielä ole kahta tällä hetkellä tarjolla olevaa souveniria hankittuna, niin alkaa olla viimeiset hetket käydä etsimässä muutama geokätkö ja kirjata ne löydetyksi, jotta saat labyrinttiseikkailun 3. osan souvenirit kerättyä.

Pensasaitasokkelo – Hedge maze

Elokuussa alkaneessa kolmannessa osassa kätköilijät auttoivat Signal-sammakon pois mysteerisestä luolasta. Nyt valoa on näkyvissä tunnelin päässä ja signal pääsi luikkimaan karkuun sillä välin kun luolapeikko ihmetteli löytämäänsä jalokiveä. Kukkasten tuoksu houkutteli johdatti Signalin pois luolasta pensasaitasokkeloon. Huoh, kuka näitä taustatarinoita keksii 🙄 Miten nämä liittyy kätköilyyn? No, pensasaita sokkelosta Signal tietysti pääsee ulos, kun kätköilijä auttaa Signalia etsimällä kätköjä.

Kätköilijän näkövinkkelistä tarjolla on kaksi uutta souveniria, jotka saa keräämällä pisteitä 3.10.2022 klo 15 alkaen. Pisteitä kerätään etsimällä kätköjä ja välillä kätköloggauksen yhteydessä saattaa saada lisäpisteitä, jos löydön mukana pelaaja saa vuohen, joka auttaa tekemällä oikoreittejä sokkeloon.

Vuohet toimivat samaan tapaan kuin aiemmat bonuselementit eli ne ilmestyvät sattumalta kätkölöydön yhteydessä. Jos ryhmä kätköilijöitä käy samalla kätköllä, voi joku ryhmästä saada vuohen ja toiset ei eli vuohen ilmaantuminen on ihan tuurista kiinni.

50 pisteellä on oikeutettu ensimmäiseen “Labyrinth in the hedge maze” -souveniriin ja 500 pistettä oikeuttaa toiseen souveniriin ja auttaa signaalin pois labyrintistä.

Alla on tämän kerran labyrintin pistetaulukko

Löytö Adventure Lab kätkön yhdeltä lokaatiolta (välipiste) 10
Löytö mysteerikätköltä35
Löytö multikätköltä30
Löytä Earthkätköltä30
Osallistuminen miittiin (kaikki tapahtumakätkötyypit käy)20
Löytö kätköltä, jolla on 10+ suosikkipistettä20
Löydä Signaalin labyrinttiesine (tällä kertaa vuohi)50
Löytö miltä tahansa muulta kätköltä15

Maksimipistesaldo, minkä voi yhdeltä kätköltä kerrallaan saada on 85 pistettä (mysteerikätkö + vuohi).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.