Uusi locationless-kätkö: Discovered while geocaching

Monen monta kertaa kätköreissulla on tullut tokaistua, etteipä olisi tätäkään paikkaan tullut nähtyä jos täällä ei olisi kätköä. Ja monesti vieläpä positiivisessa yhteydessä eli kätkö on johdattanut mahtavalle paikalle. Juhlistaakseen piilotuksen vuotta (Year of the hide) on Geocaching HQ julkaissut uuden hienoja paikkoja esiin nostavan GC9FAVE Discovered while Geocaching -Locationless-kätkön.

Nyt siis on jälleen mahdollisuus saada harvinainen Locationless -ikoni omaan löytöprofiiliin, jos tuota ei vielä aiemmin ole tullut hankittua. Pidempään harrastaneille tämä taitaa olla jo kolmas globaali locationless -kätkö. Ja vielä pidempään harrastaneet toki ovat saaneet hakea aikoinaan locationless-kätköjä rajoituksetta.

Ehkä valitset kuvauskohteeksesi Locationless -kätköä varten oman kätkösijaintisi tai jonkun paikan, jonka olet löytänyt kätköä etsiessäsi. Tällä ei ole suurta merkitystä. Locationless -kätkön kirjaamisellakaan ei ole mikään kiire, sillä Locationless -kätkö aukeaa 17.8. 2022 (juuri Seattlen 20-vuotisjuhlien kynnyksellä) ja on etsittävissä aina joulukuun 31. päivään 2023 asti. Tilastonikkarit varmasti säästävät kätkön erityiselle päivälle, jotta saavat maksimoitua erilaisten ikonien määrän tietylle päivämäärälle.

Kätkön löytäminen on helppoa:

  1. Mene kätkökuvaukseen GC9FAVE – Discovered While Geocaching
  2. Lisää löytö loggaukseen vähintään yksi kuva, jossa olet itse tai jokin henkilökohtainen esineesi paikassa, jonka löysit kätköilyn avulla. Vanhoja kuvia ei sallita.
  3. Lisää halutessasi lisäkuvia paikasta
  4. Kerro myös kirjauksessasi (mieluiten englanniksi) missä paikka sijaitsee, esim. “Tampere, Finland” tai GC-koodi kätkölle, josta kuva on. Kuvan ei tulisi sisältää spoilereita.

Kätkökuvaus aukeaa siis ensi keskiviikkona 17.8.2022, joten tässä on hyvää aikaa miettiä, millä paikalla haluaisi vierailla uudestaan ottamassa kuvan. Toki on myös mahdollista, että paikka tulee vastaan seuraavalla geokätköilyreissullasi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.