Geoetsivät arvonta – revontulten salaisuus

Muutama viikko sitten kirjoitimme arvion Geoetsivät ja revontulten salaisuus -kirjasta. Lupailimme arvontaa, jossa voit voittaa kirjan itsellesi. Kiireistä johtuen arvonnan järjestäminen on viivästynyt, mutta nyt vihdoin se on täällä. Ohjeet osallistumiseen alla.

ARVONTA!

Tänään 31.10.2021 siis polkaistaan käyntiin Geoetsivät -arvonta, jossa voit voittaa Johanna Hulkon Geoetsivät ja Revontulten salaisuus -kirjan. Arvomme osallistuneiden kesken 2 (kaksi) kpl kyseistä kirjaa. Maksamme mahdolliset postikulut.

Osallistumisaikaa kilpailussa on vajaa kaksi viikkoa eli 13.11.2021 klo 23:59 asti. Pyrimme julkaisemaan voittajat tässä blogissa mahdollisimman pian tuon jälkeen (tavoite 14.11. 2021).

Osallistuminen arvontaan tapahtuu tekemällä alla olevan linkin takaa löytyvän härvelin ilmoittamia tehtäviä, kuten vaikkapa ryhtymällä 61°23° Tampereen Twitter -seuraajaksi. Härvelin pitäisi ymmärtää myös tilanne, jos jo seuraat blogia Twitterissä. Tehtävistä saat virtuaalisen arpalipukkeen tai useamman, jolla osallistut kilpailuun. Voittaja ilmoitetaan blogissa ja blogin Facebook -sivulla. Härvelille on syytä antaa toimivat yhteystiedot, sillä olemme voittajiin yhteydessä sähköpostilla, kun arvonta on suoritettu.

Tästä pääset arvontahärveliin

7 comments

  1. Lapset ovat lukeneet näitä kirjoja. Ja tavanneet kirjailijan kirjaston tapahtumassa. Tämä menisi jommalle kummalle joululahjaksi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.