Reach the peak – Kilimanjaro

Lokakuu kääntyy marraskuuksi ensi maanantaina ja samalla saa päätöksen Reach the peak -kampanjan kolmas jakso, jossa huiputettiin Elbrus. Maanantaina alkaa neljäs jakso Reach the peak – Kilimanjaro.

Reach the peak – Kilimanjaro

Loppukesästä alkanut Reach the Peak -kampanja jatkuu siis 1.11. 2021 neljännellä vaiheella. Tällä kertaa vuorossa Tansaniassa sijaitseva Kilimanjaro, jonka huippu on 5 895 metriä korkea ja siten Afrikan korkein vuori.

Tuttuun tyyliin 325 pistettä Leaderboardilla tarkoittaa ensimmäistä perusleiri (Basecamp) souveniria ja 5895 pistettä tuottaa marraskuun toisen souvenirin (Kilimanjaro Summit). Alla marraskuun pistetaulukko

Kirjaa löytö mysteerikätköltä700
Kirjaa löytö multikätköltä600
Kirjaa löytö Earthkätköltä500
Kirjaa löytö Letterbox-tyypin kätköltä450
Löydä Adventure Labin lokaatio (yksi piste)400
Löytö joltakin muulta kätkötyypiltä (miittejä ja webcameja ei lasketa)325

Pistemäärät kohoavat selkeästi talvea kohti mentäessä. Etsimällä 9 mysteerikätköä saa souvenirin, joskin taitaa olla silti helpompi kerätä 15 adventure labin lokaatiota tienatakseen Kilimanjaron huipun souvenirin. Etenkin jos lähimaastossa on jäljellä vain ne vaikeimmat mysteerit 🙂

Jälleen on syytä muistaa, että jakso vaihtuu klo 12:00 UTC aikaa marraskuun 1. päivä. Suomen ajassa tuo on klo 14:00, koska kelloja siirretään tulevana viikonloppuna. Eli jos etsii kätkön 1.11. ennen tuota kellon lyömää ja tekee siitä draftin, niin myöhemmin draftia logiksi muuttaessa sitä ei lasketa uuteen jaksoon. Mutta vaikka ei maanantaiaamun kätköilyjä laskisikaan, niin eiköhän tuo souvenir ole helppo saada, jos vain hiukankin aktiivisesti kätköilee. Kilimanjaro-jakso jatkuu 6.12. klo 14:00 (suomen aikaa) 2021 asti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.