Reach the Peak – Elbrus, Earthcache-päivä ja WoWin päätös

Tiistai toi tullessaan liudan souvenir-uutisia. Ensi maanantaina alkaa Reach the Peak -kampanjan seuraava jakso, vajaan parin viikon päästä vietetään taas perinteistä Earthcache-päivää (tai paremminkin viikonloppua) ja pitkään käynnissä ollut World of Wonders -kampanjan loppu häämöttää vihdoin. Alla tarkempia tietoja jokaisesta näistä.

Reach the Peak – Elbrus

Loppukesästä alkanut Reach the Peak -kampanja etenee ensi maanantaina 4.10. 2021 jo kolmanteen vaiheeseen. Tällä kertaa vuorossa Elbrus, joka on Euroopan korkein vuori kohoten 5 642 metrin korkeuteen.

Reach the Peak haasteessa on seuraavan jakson aikana luvassa taas kaksi souveniria, kun kerää ensin 325 pistettä, jolla saa Elbrus Basecamp -souvenirin ja sen jälkeen kiipeää pistetaulukossa aina 5642:een pisteeseen, jolloin tilille pätkähtää Elbrus Summit -souvenir. Koska Earthcache -päivä osuu lokakuulle, niin vähemmän yllättäen Earthcacheista on luvassa eniten pisteitä tällä jaksolla. Alla jakson pistetaulukko.

Kirjaa löytö Earthcachelle750
Kirjaa löytö mysteerikätköön600
Kirjaa löytö Letterbox-kätköön550
Kirjaa löytö multikätkölle450
Kirjaa löytö kätkölle, jolla on vähintään 10 suosikkipistettä450
Kirjaa löytö Adventure Labin lokaatiosta350
Mikä tahansa muu löytökirjaus325

Tuttuun tyyliin vain yhdestä taulukon kohdasta saa pisteitä eli maksimipistemäärä yhdeltä kätköltä on 750 pistettä.

Kampanjan toinen osa päättyy ja kolmas osa alkaa 4.10. 2021 puolilta päivin UTC aikaa, joka on Suomen aikaa klo 15:00. Palaamme seuraavan jakson souvenirin pisteytyksiin myöhemmin, kunhan ne on julkaistu.

Earthcache -päivä

Kansainvälinen Earthcache -päivä tulee taas lauantaina 9.10. 2021. Paremminkin nykyisin pitäisi puhua Earthcache -viikonlopusta, sillä tapahtuma on jo aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan kaksipäiväinen. Niinpä etsimällä ja kirjaamalla löydetyksi Earthcachen joko 9.10.2021 tai 10.10.2021 saa itselleen Internation Earthcache Day souvenirin. Tuon viikonlopun ajan Earthcachet ovat myös saatavilla ilman premium-jäsenyyttä suoraan virallisesta Geocaching -sovelluksesta.

Jos et tiedä mikä on Earthkätkö, voit aina perehtyä kätkötyyppeihin täällä.

Wonders of the World kampanjan päätös

Alunperin viime heinäkuussa lanseerattua Wonders of the World -kampanja sai jatkoaikaa alkuvuodesta. Tuolloin kampanjalle ei annettu mitään päättymispäivää, koska koronatilanne aiheutti epävarmuutta. Nyt vihdoin kampanjalle on annettu päättymispäivä ja se on 20.2.2022. Niinpä jos sinulta vielä puuttuu jokin näistä maailman ihmeistä, niin nyt on korkea aika ruveta keräilemään niitä. Tai no, onhan tässä vielä viisi kuukautta aikaa, joten melkeinpä itsestään nuo siinä ajassa kertyy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.