Jaossa ilmaisia World of Warcraft matkalaisia

Viime aikoina geocaching.comin matkalaispromootiot ovat osuneet Pohjois-Amerikkaan, mutta vihdoin on tarjolla taas mainoskampanja, johon voi myös Euroopasta osallistua. Tällä kertaa yhteistyökumppanina on World of Warcraft, johon liittyvää uutta lautapeliä mainostetaan myös matkalaispromootion keinoin.

Pyydä ilmainen matkalainen

Tällä kertaa promotoidaan siis World of Warcraft  World of Warcraft®: Wrath of the Lich King – A Pandemic System lautapeliä. Aikamoinen nimihirviö, jos minulta kysytään. Mutta jos joku on joskus pelannut Pandemic peliä, jossa yritetään pelastaa maailma pandemialta tekemällä yhteistyötä pelaajien välillä pelilautaa vastaan, niin uusi WoW-peli voi olla mieleen, sillä peli ammentaa mekaniikkansa Pandemic-pelistä. Oma kokemus Pandemic-pelistä on, että keskimäärin pelaajat häviävät ja pandemia voittaa. Yhtymäkohdat vallitsevan todellisuuden kanssa taitavat kuitenkin olla sattumaa.

Mutta se mikä tietysti kiinnostaa on, että kampanjassa on jaossa 4200 kpl WoW -matkalaisia, jotka arvotaan kaikkien kiinnostuneiden kesken. Oman kiinnostuksensa asiaa kohtaan voi ilmoittaa

täällä

Aikaa osallistua on rapiat 7 päivää ja ilmoittautuminen arvontaan päättyy keskiviikkona 22.9. 2021 aamupäivästä. Tarkan ajan voi tarkastaa yllä linkatulta sivulta.

Jaettavilla matkalaisilla on myös jonkinsorttinen tehtävä kulkea tietty määrä maileja ja kun tehtävä on täynnä, julkaistaan jotakin tulostettavia peliin liittyviä juttuja ja bonussisältöä. Mutta ketä kiinnostaa? Pääasia on, että on mahdollisuus saada ilmaisia matkaajia 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.